Powerwalk med Linda och Samuel

Idag började jag min dag med att ta en lång promenad med Linda och Samuel Gidlöf. Vi gick och myste i solen men en takeaway kaffe från 7 eleven.
Jag gick bara 40 minuter eftersom jag hade eller har kraftig migrän och så har jag min hudterapeut Sanaa hos mig nu på färg besök. Vi ska färga super rött:-)
Jag ska själv på ansiktsbehandling nästa veckan och ev vaxa mig lite inför sommaren .
Jag fick även leverans på mina favorit krämer från Nimue herr serien, åh vad jag älskar krämarna som gör mig så snygg jämt. Kolla vilket fin röd färg Sanaa fick av mig idag.
Hörs lite senare då jag ska på välgörenhets galan Lifestyle på Villa Pauli.
kram kram Bobby Oduncu

20120608-105614.jpg

20120608-171954.jpg

20120608-172008.jpg

2 reaktioner på ”Powerwalk med Linda och Samuel”

  1. Hej Bobby!! Jag undrar hur man ska göra om man vill färga över dipdye? Jag är brunett och har blekt mina toppar askblonda. Men nu vill jag ha mitt vanliga bruna hår tillbaka fast lite mörkare (typ megan fox). Så ska ha färg i hela håret. Hur gör man då? Ska man ha i färgen 20 min i övre håret och mycket längre i topparna eller måste jag färga två gånger? Tack på förhand kramkram!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *