Privat streching med snygg Alex:) j

Privat streching med snygg Alex:) jag hann träna 40minuter ikväll och samtidigt gjorde jag en blogg video inspelning med Angela Monroe på gymet. Efter träningen mötte jag upp min älsklings vän Alex som även är min personliga tränare och Samuel. Vi gick hem till mig och kollade på desperate medans samuel lagade en jätte god hummer röra med kokta morötter. Efter maten så strechade Alex min rygg och ben. Alltså jag är sjukt stel och har ont överallt. Bilden ser lite kul ut att jag ligger med jeans och alex naken haha men det har väl inte ni nåt emot.? Eller.?.? Nu kollar vi på lite youtube klick och får oss ett gott skratt. Kram Bobby

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Privat streching med snygg Alex:) j”

  1. Hej Bobby!
    Om man nu inte är säker på att man tappar hår och om man nu märkt att håret blivit lite tunnare vad bör man göra för att veta om man nu tappar håret eller inte? Vart kan man kolla upp det för säkerhetsskull? Vore så tacksam om du svarade.. Skulle uppskattas enormt!!
    Ha en fin dag! Mvh Lauren

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *