promenerar till tandläkaren nu och

promenerar till tandläkaren nu och märker att tiden inte räcker till, ska ju vara där om 10minuter så jag går lite till och lite snabbare sen hoppar in i taxi sista biten för jag får inte komma försent eftersom jag vill fixa till lilla biten som gått sönder och efter det är jag stressad till min nästa behandling av mitt rygg problem. Idag blir en riktig stressig dag på jobbet oxå men jag älskar när det händer massa saker samtidigt. Här är bilden på Marie Serneholt när hon vart klar med håret för 2dagar sen. Snacka om att karlrobert föna bra volym på henne. Kommer att blogga från tandläkar stolen om jag kan. Puss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”promenerar till tandläkaren nu och”

  1. Har själv oxå fått laga en tand, fast de var ett antal år sen nu. Ramlade på ett element och slog i tanden, de limmade på den på nåt sätt så nu syns de knappt. Hur gick din i sönder?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *