proppmätt och skräckfilm.

proppmätt och skräckfilm. Här i soffan sitter jag med Samer hemma hos honom med Mirre och Sindre. Arzu tog bilden på oss, hon är i 4e månaden och det är Sindre som är pappan.
Vi har ätit mat i 2timmar och vi äter nu godis chips och tårta. Jag känner nästan för att spy upp allt men självklart ska jag inte göra det hehe men skulle kännas bättre att vara lite tom i magen för ut jag fortsätter att äta haha. Nu ska vi kolla på en skräckfilm the martyrs och den ska vara så sjukt läskig. Det är en fransk film som ska vara så bra, ni får snart veta vilket betyg jag ger den. Den börjar iallafall jätte bra och mycket skrämmande. Hörs snart puss


Efter några timmars av ätande så vilade vi på Arzus gravida mage, självklart låg vi unte på magen utan mer på tuttarna som oxå växt ;:-) det han inte min norska vän Sindre nåt emot

Vilket team jag och Sindre Moskvil var, innan tiden på paradise hotel. Träffades för ca 5år sen då han just kom till Stockholm, vi har alltid så kul ihop och jag är gladare än nån åt att han hittat sin Arzy-babe och ska bli pappa snart….

Haha ser ni texten?? snacka om att det var en dålig kopia hahahahah


Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “proppmätt och skräckfilm.

  1. Emelie says:

    Hej! Skulle bara vilja fråga en sak… Hur mycke kostar de att bli klippt och färgad av dig? 🙂 Du verkar så otroligt duktig och erfaren! Bra blogg! Fortsätt så!

  2. tuba says:

    hur mycket kostar det att klippa sig utav dig? Om man bara vill bli lite uppklippt och få en modell i håret? 🙂 Svara gärna till min blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *