R.I.P my love SAMUEL

Idag har det gått exakt 1 månad sen min käraste lämnade oss:-(
Jag har inte velat skriva nåt på denna månad då min värld vänts upp och ner.
I Lördags begravdes min älskling och det var den tyngsta dagen i mitt liv.
Jag har senaste månaden varit i Örebro hos familjen Gidlöf och resten av veckorna i Södertälje hos min familj.
Vissa kvällar har jag sovit hemma i våran nya lägenhet men nästan alltid haft nån vän/vänner hos mig.
Det har vart en mardröm att gå runt i lägenheten som han nyligen inredde så fint åt oss.
Att behöva plocka ihop hans kläder och alla saker hemma skär i hjärtan. Jag har nog gråtit mig till sömns varje natt då saknaden är enorm och smärtan i hjärtat gör så ont att det krampar i kroppen ……..
Tror inget jag skriver kan förklara denna hemska tunga sorg jag och Samuels familj går igenom just nu.
Det värsta är att Samuels Pappa Leif Gidlöf gick bort i måndags, exakt tre veckor efter min älsklings bortgång 🙁
Hans pappa hade hjärntumör..
Dagen innan begravningen var jag tvungen att fixa i ordning Samuel , eftersom det var öppen kista.
Det gjorde så fruktansvärt ont då jag tog farväl av Hans pappa och samtidigt ha Samuel liggande på bädden bredvid:-(((
Jag var där med Simon och Zandra som tog farväl av deras far och bror.
Jag led att se far och son i samma rum och att se resten av familjen lidande :-((
Fy fan va livet är orättvist, att ta en av landets snällaste människa och min bästa vän/ största kärlek och mångas vän ifrån oss är tortyr på högsta grad.
Varken jag eller nån förtjänar att gå igenom detta. Jag vet att vad jag än säger eller gör kommer inte att ge tillbaka min Samuel, så därför ska jag förverkliga alla Samuels drömmar och tankar längre fram i framtiden men just nu bara sörja och försöka klara av dag för dag. Därför har jag beslutat att lämna landet några veckor med min familj.
Vi befinner utomlands nu, jag mår så dåligt då allt i Stockholm påminner om Samuel….. Ska bli skönt att få sin Mors kärlek dessa veckor….
Jag vill även passa på att tacka alla våra vänner som supportrar mig och familjen Gidlöf som mist far och son.
Även alla som skickat fina hälsningar.
Begravningen var så fin och vacker men samtidigt det smärtsammaste jag nånsin upplevt… Att se mitt livs viktigaste person ligga där i kistan tog musten ur mig.
Jag kan inte beskriva hur illamående jag kände mig. Att höra Alice, Matte och Erik sjunga på begravningen var så fint och så hjärtkrossande samtidigt.
Att se alla våra nära och kära gå fram till kistan och ta farväl av våran finaste snällaste Ängeln Samuel gjorde så ont i hjärtat. Jag grät så mycket att jag trodde jag skulle tuppat av vid ett tillfälle. Jag avslutade med att jag gick fram till kistan och stängde den:-(((
Jag låste kistan och behöll nyckel.
Usch hur hemskt är det inte att ha nyckeln till mitt livs största kärlek och till den personen som betydde mer än nån annan för mig. Det gör så så ont att veta att han aldrig kommer att vara med mig, aldrig få trösta eller få tröst av Samuel Gidlöf :-((
Efter kyrkan fortsatte minnesstunden på Elite Stora Hotelet. Där var vi över 200 personer som fick njuta av en super buffé med massa efterrätter.
Detta var lite likt ett bröllop som jag och Samuel pratade om att själva ha en vacker dag. Detta talade vi om på våran sista natten han var i liv, då vi var på hans kusins bröllop.
Så tragiskt att nåns bröllops lycka slutande med våran livs olycka och där togs allt bort på sekunden.
Vi hade den finaste minnesstund som går att ha, Om Samuel såg oss i Lördags skulle han skoja till det och säga all this for Me :-))
Efter middagen visades det på dvd 1 timmas av Samuels liv, det var det vackraste jag sett. Alla i lokalen grät då Samuels bilder spelades men det vart flera skratt oxå då det bjöds på roliga galna bilder:-))
Jag är otroligt tacksam att våran vän Linda Erdic gjorde hela dvd skivan och den vart så så fin.
Även stort tack till min och Samuels fina vän Danny Saucedo som har spelat in en egen låt till Samuel;-)) den är så fin att jag bara gråter till den flera timmar på dygnet…
Alla som var på plats fick med sig en varsin skiva samt ett vackert ansikts porträtt på Samuel Gidlöf.
I skivan var den massa fina texter och bilder som berörde mig och alla andra , alla vart helt slut efter vi såg bildspelet . Den tog så hårt på alla att ingen hade nåt att tillägga efteråt.
Jag tog farväl av min älskade men denna process blir bara jobbigare för varje dag som går. Jag mår sämre och sämre för tillfället. Därför ska jag vara borta från Sverige ett tag och bearbeta min sorg tillsammans med familjen…
Önskar inget annat i världen än att få tillbaka min älskling men det kommer aldrig att bli så och jag kommer aldrig att bli samma Bobby :-((
Men för min älsklings skull ska jag klara av detta på nåt sätt. Jag vet att han finns vid min sida och kommer att hjälpa mig igenom denna tragiska mardröm.
Till mina kära vänner , jag kommer att stänga av min telefon ett tag men är det viktigt så vet ni vems nr jag finns på. Älskar verkligen er fina vänner så mycket, ni är äkta vänner som hör av er hela tiden och kollar att allt är ok med mig, för det hade Samuel velat…..
Jag har även skrivit ett sista brev till Samuel som visades på minnesstunden , nåt jag kanske delar med mig längre fram då alla fina minnen kommer att får mig glad men nu gör alla fina minnen ont pga saknaden som saknar ord:-((;
Älskar dig oändligt och kommer att älska dig i hela mitt liv. Du är och var mitt liv
All min kärlek till dig mitt allt. Din B för alltid

20120711-231606.jpg

20120710-173423.jpg

20120710-173241.jpg

20120710-173347.jpg

103 reaktioner på ”R.I.P my love SAMUEL”

 1. Fina, underbara, fantastiska och vackra Bobby!
  Mina tankar är hos dig, Samuel och alla era nära och kära!
  Han är och kommer alltid vara din alldeles egna skyddsängel som vakar över dig uppe från himlen.
  Många styrkekramar och massa kärlek till dig <3
  Vila i frid finaste Samuel Gidlöf! <3

 2. All kärlek till dig, Bobby.
  Jag var Samuels lärare på högstadiet och minns honom som en alltid go´och glad kille. Jag glömmer aldrig en elev, och allra minst Samuel. Tänkte en stund närvara vid minnesstunden, men kände inte riktigt att jag ville tränga mig på. Vi har ju inte haft någon kontakt sen Samuel slutade skolan.
  I himlen är Samuel den vackraste av änglar, det är jag övertygad om. Kvar på jorden finns vi som minns honom med ett leende.
  Le, för Samuels skull. Minns alla fina stunder. Njut av avskildheten utomlands. Saknaden kommer alltid finnas där, men sorgen kommer att göra mindre ont.
  Kram/Åsa

 3. Jag gråter när jag läser detta för jag föreställer mig bara om det hade varit min pojkvän. Om jag då gråter så lätt av att bara tänka tanken då vågar jag inte ens föreställa mig hur det är för dig. Förmodligen kommer du inte se detta ens, kände bara att jag blev tvungen att skriva något. Du kommer klara detta, du är stark.

 4. Bobby mitt hjärta värker för dej. Samuel är nog en av den vackraste ängel jag sett, och som ni alla beskriver honom har läst några till bloggar och han beksrivs lika god överallt:-) Jag förstår att ditt liv känns meningslöst just nu, och tur att din familj tar hand om dig. Jag önskar dig allt gott i framtiden och att dina sår läker med tiden. Jag vet att det gör det men det är svårt att tro just nu. Min första man dog när han var 22 år och jag stod där ensam med en liten dotter på ett och etthalvt år trodde aldrig jag skulle hitta glädjen igen. Men konstigt nog så kom den tillbaks med tiden. Ha det så bra du kan och gråt och sörj det hjälper. Kram.

 5. GVD och din och Samuels familj,som har så stor sorg just nu,jag skall be för er…din älskade Samuel kommer att vara med dig som den vackra ängeln har var och beskydda dig. Kram

 6. Finner inga ord…Så fruktansvärt, kan inte förstå hur orättvist livet kan vara 🙁 Känner varken dig eller Samuel men som så många andra har jag berörts enormt av detta och har tänkt på er varje dag. Ni var så fina tillsammans och vilken fantastisk kärlek ni verkar ha delat! Så himla orättvist!Hoppas du kan finna lite ny styrka där du befinner dig just nu med din familj. Inget är så bra för ett trasigt hjärta som en mammas kärlek och omtanke. Skickar kärlek, kramar och styrka till dig! Du finns i mina tankar och böner//Annelie

 7. Gråter när jag läser dina fina ord… Ursch vad fruktansvärt hemskt!!! Skickar dig tusen miljoner styrkekramar <3

  1. Du är fanimej dum i huvudet, visa lite respekt för våra medmänniskor. En dag är sorgen framme hos dig… tror inte du är lika känslokall då. Idiot!

  2. Han brinner definitvt inte i helvetet, men jag vet en som kommer göra det. Hur fan kan man bara vara så otroligt låg och lämna en sån fruktansvärd kommentar till någon med en så stor sorg, bög, flata, bi, hetro, svart, gul eller grön har för fan ingen betydelse, saknaden är ju lika stor hos alla. Nej, som sagt, jag vet en som kommer brinna…….

  3. VA FAN SKRIVER DU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! alla männsikor har väl samma känslor ..människor som du med fördomar brinner där man inte borde vara !! att du inte skäms det hade jag gjort om jag varit du !! du ska se att all skit man slänger ur sig kommer tillbaka så nog e det så att ditt dina barn kommer förälska sig i det motsatta könet..kärlek är kärlek vem var o hur man älskar någon har verkligen ingen betydelse..din känslokalla djävul

  4. Det är en sak ifall du har något emot homosexuella, men att skriva ”han brinner säkert i helvetet” är inte rätt på något sätt. Jag hoppas att du en dag kommer att brinna i helvetet. Vi får väl se hur ”tuff” du är den dagen någon i din närhet dör, idiot!

  5. Ofta du är en NILSSON du som skriver ditt peck. Alla här förstår väl att du inte är svensk, skriv ditt riktiga namn din mellanösternbabian. VISA RESPEKT FÖR DE DÖDA DITT VIDRIGA AS.

   1. Fan vad patetisk du är. Ska du prata om respekt när du kallar folk för ”mellanösternbabianer”? HAHA tillåt mig att skratta din blåsta sak.
    Du tror väl inte att Bobby har svenskt påbrå? Han är syrian din outbildade svennebanan!

 8. Angelica Karlsson

  Varmaste kramar till dig, Bobby.
  Känner så med dig, Linda och Melissa då ni alla tre skriver så fint om ängeln Samuel.
  Ta emot stöd av era vänner/era familjer. Mota bort energi tjuvar och va egoistisk.
  Kram

 9. Det sorgligaste jag läst 🙁
  lyssnade på Eriks låt, Wherever you are, kanske kan du känna igen dig i den?
  Finns inget mer att säga, livet är orättvist men du är stark <3

 10. Finner inga ord. Kan inte tänka mig hur svårt du har det just nu. Men du är stark. Du klarar detta! Ta en dag i taget, ha inte bråttom bara sörj i din egen takt. Han finns alltid i ditt hjärta och han vill att du ska vara lycklig. Han vakar över dig♥
  Sköt om dig Bobby! Ta all tid du behöver, och att åka utomlands är nog en bra idé. Bara komma bort från allt och ta det som det kommer. ♥

 11. Jag finner inga ord…. din sorg är ju så otroligt stor och kommer
  att vara det väldigt länge. Mitt råd för att åtminstone lindra den,
  är att flytta utomlands en tid, komma bort från Stockholm är
  viktigt, för du har så många minnen kvar där. Du har vänner i
  Los Angeles och Barcelona, enl. din blogg, varför inte flytta din
  verksamhet också, och börja om på nytt med helt nya vänner? Jag tror att det är det bästa du kan göra nu. Jag hoppas verkligen att du orkar gå vidare. Varma styrkekramar!
  göra nu.

 12. Jag sitter här och gråter, så sorgligt att en så fin och ung kille ska ryckas bort 🙁 Han verkade vara en underbar person! Hoppas du tar dig igenom sorgen Bobby och att du blir glad igen. Massor med kramar /Emilie

 13. Herregud.. Sitter å läser ditt fina inlägg och tårarna bara rinner.. Kan inte fatta hur stark man måste vara för att bearbeta en del av den starka sorgen som kommer. Såg dig framför mig hela tiden när jag läste. Du är så grym, fyfan om jag kunde vara som dig! Du är en bra förebild och du ska vara stolt och lycklig och kämpa! Det vill nog Samuel. Skickar tusen styrkekramar till dig och vi här på bloggen finns för dig!
  Love/Göteborg

 14. Åh, jag gråter medans jag läser detta!! Jag förlorade min syster förra året, och känner DIN smärta i allt det jag läser.
  Känslan att aldrig med få en kram, en pratstund, ett skratt eller en beröring av personen man förlorat är mer än man kan förklara!!
  Kämpa på för Samuel’s skull, det är så jag gör. Varje levande dag, varje levande skratt är för min syster!! <3
  R.I.P våra änglar <3

 15. Känner dig inte, men blev oerhört berörd av din text. Beklagar sorgen. Det går inte att föreställa sig vilken smärta du känner.
  Massor av varma tankar.

 16. Åh gud, vad ska man säga? Finns det något att säga? Kan man ens förstå? Jag vet inte, men jag lider något enormt med dig och alla anhöriga, livet är så in i helvete orättvist. Jag ger dig all styrka och kämparglöd jag kan! Ge inte upp, det är som man säger, det blir bättre..<3

 17. Hej Bobby,jag känner inte dig ,men jag har läst om dig och Samuel.vad jobbigt att mista någon man älskar. Hoppas du har det bra när du är med din familj. Många kramar till dig från mig

 18. Jag dör!!! Fyfan… Jag önskar att det blir bra, utav hela mitt hjärta. Jag vet inte vad jag ska säga… Herregud…

 19. Hej Bobby!
  Kunde inte bara klicka bort denna sida efter jag läst alla din fina ord, jag är så fruktansvärt ledsen för din skull! Det du går igenom är inget som man ens vill sin värsta fiende ska gå igenom! Jag såg dej och Samuel förra sommaren, hade bråttom så han inte säga nått till er men ni såg otroligt lyckliga ut och ja kan lova dej att han kommer vaka över dig resten av ditt liv, du har en ängel, en egen ängel som är ämnad för dig, jag kände inte honom men kan tänka mig att han delar varje tår som rinner ner från dina kinder, och om du slappnar av riktigt ordentligt kan du säkert känna en sval men ändå varm känsla svepandes över dina kinder, det är samuel! han finns där! han lever vidare i dig! Du är en bra människa du har gått igenom mycket o detta har gjort dig stark! du kommer att klara av detta med hjälp av dina nära o kära, du är INTE ensam även om det kan kännas så! Jag önska jag kunde säga nått för att hjälpa dig, men allt ja kan göra är att beklaga denna fruktansfärda händelse. Tack för alla dina fina ord, man får verkligen en tankeställare tro de eller ej men det har hjälp mig! Ja önska jag kunde ge dig en kram. Ta hand om dej nu och ta vara på era minnen! Tänk på dig själv och låt tårarna rinna, det är bra att få ut det, tårar rensar kroppen o känslorna. Mina tankar går till dig o hans familj o vänner! Vet inte om du läser det här men tack för att du finns o glöm aldrig du e en bra människa, gud hade aldrig sent dig en ängel annars! Vila i frid Samuel!
  Kram.
  Veronica G

 20. vilken obehaglig smärta ni går igenom… lider med er på avstånd, känner inte dig eller kände inte samuel , men den kärleken du beskriver och många av era vänner beskriver i sina bloggar , den kärleken , finner inga ord…. det kommer en tid, en tid då du finner ett leende på dina läppar igen..
  kan inte beskriva med ord hur mycket jag beklagar din och samuels familjs sorg…

 21. Kramar till dig. Mina tankar går till dig även om jag inte känner dig.Det är hemskt att förlora någon man älskar . Kramar

 22. Malin Andersson

  R.I.P Samuel….vila i frid nu är du med änglarna
  Bobby du är en kämpe, vet hur svårt det är, har förlorat
  två närmare personer i mitt liv min systerdotter blev
  23 år och min bästa vän blev 42 år 🙁
  Kram Malin

 23. Så oväntat, förfärligt, ofattbart och orättvist….
  Mitt i livet när man har det bra och har så mycket mer att uppleva tillsammans. Jag är så ledsen för din skull. Det är smärtsamt att läsa vad du känner och går igenom just nu. Önskar att du inte hade behövt uppleva och känna detta såklart. Håll ut och stå ut för det finns väl ingen genväg från själslig smärta tyvärr.
  Styrkekramar från mig!

 24. Åh Bobby vet inte ens vad jag ska säga ..beklagar sorgen jag grät när jag läste inlägget,livet är verkligen orättvist men det kommer bättre dagar ..ta hand om dig nu vilken bra ide att vara utomlands.kram

 25. Nej det finns inga ord, mina tårar rinner när jag läser, inget sådan ska få hända!
  Även om man måste gå vidare så är det såå viktigt att bearbeta sorgen oxå och det tar lite olika tid för alla!
  En kram till dej o alla andra som stog honom nära även om jag inte känner någon av er, det enda jag har gemensamt med dej är att jag också är frisör.
  Lider med !!
  stor kram!

 26. Ingen här kan förstå dig sorg, om man inte själv har råkat ut för samma hemska grej. Men en sak är säker det är att vi sörjer med dig. Jag kan inte beundra din styrka ännu eftersom såret nyligen har blivit uppfläkt och du har rätt i världen att sörja men fast jag inte känner dig så känns det som att du kommer bli starkare med tiden, ta dig igenom demma och stå på dina ben. Som du säger, allt för Samuel. Det är väl det han vill du ska göra! Det kommer Bobby, förr eller senare, tro det eller ej. Du har fina vänner och familj runt om dig, ta vara på dem. Dem gör dig hel! All lycka i livet till dig. Ta hand om dig! Glöm inte det.
  / Fanny S

 27. Bobby jag varje dag på din sida och titta,om dig och samuel! Har inte orkat vara här, lider så med dig!
  Kram från mig, styrka vill jag ge dig!

 28. Heej!
  Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

  1. Hallå, kan du läsa eller???
   Är du störd Mikael??
   Förstår du inte vad som har hänt? En person har avlidit och här kommer du helt jävla känslokall och undrar om Bobby kan hjälpa dig med ditt jävla modeforum. Han har nog viktigare saker att ta itu med… typ att klara av vardagen dag för dag, timme för timme, minut för minut… sekund för sekund.
   Tror inte du hade suttit och arbetat med en pengakåt läsares modeforum om DU hade förlorat någon du älskade. Ditt känslokalla as!

 29. Livet är så fruktansvärt orättvist. Det är alltid dom finaste människorna som tas bort först. Känner inte nån av er men av det du skriver verkar Samuel varit en helt otrolig människa, och det är inte många som lyckas hitta sin själsfrände som ni gjort. Så otroligt vackert skrivet, länge sen jag grät så här mycket. Ta din tid på dig och sörj. Skickar världens största kram till dig. <3

 30. Gud vad detta är hemskt sorgligt och fint på samma gång!
  Jag har tänkt skriva till dig flera gånger men har svårt att finna ord.
  Vi känner inte varandra men jag har berörts väldigt mycket av er sorg efter Samuel.
  Jag har så länge (i flera år) velat gå till dig o din salong för att testa dina talanger med mitt hår och kom på att jag bannemejen skulle göra slag i saken och försöka boka in en tid om det fanns när jag skulle till Stockholm när jag samma dag fick se att din Samuel hade gått bort i tidningen.
  Sedan läste jag dina blogginlägg och grät.
  Det är hemskt att unga människor inte får stanna kvar här i livet men och andra sidan kan du vara lycklig över att just du fick träffa en väldigt speciell ängel.
  (Jag vet att man inte kan känna en lycka över det egentligen eftersom sorgen och saknaden är så tung)
  Men en väldigt speciell ängel valde att leva med dig 🙂
  Det är vackert.
  Du kommer säkert också att märka att du kommer gå igenom olika faser i din sorg efter Samuel.
  Arga faser, smärtsamma faser, likgiltiga faser, m.m…
  Faser där du har svårt att se ditt liv gå vidare utan Samuel i ditt liv men det är då viktigt att du fortsätter att hålla dig bland dina nära och kära så du ibland kan glömma det hemska just för en liten stund.
  Det viktigaste av allt är ändå att du inte skyndar på sorgen utan låter dig ta den tid du behöver för att bearbeta på bästa sätt.
  Du kommer aldrig komma över sorgen efter Samuel, aldrig någonsin men det kommer gå lättare och en dag kommer du kunna se tillbaka på ett fint och lite mer rogivande sätt än idag.
  Lyssna aldrig på att tiden kommer läka alla sår, för när det gäller sorg så läker den inga sår, men den kan ändra din sinnesstämning och kanske döva lite grann.
  Behåll alla minnen med Samuel hårt och försök inte glömma för att det ska göra mindre ont, det kommer ändå slå tillbaka förr eller senare och därför är det bättre att bearbeta på en gång. Du kommer längre i sorgens bana då. Samuel var ju din älskling och låt honom alltid ha en speciell plats i ditt hjärta.
  Men försök att komma ihåg att låta dig kunna skratta och vara glad de stunder då du känner att du klarar av att skratta och känna dig lite glad, få inte dåligt samvete över det utan låt dig ta vara på de stunder då du delandes stunderna låter dig sörja.
  Samuel hade nog velat att du ska må bra och vara glad.
  Jag har sörjt så mycket efter att jag förlorade min son.
  Visst, allas sorg är olika och alla hanterar den på olika sätt men jag tror att många har bråttom och vill skynda på för att gå vidare och jag tror inte på att det är det bästa.
  Min son föddes förtidigt och överlevde bara lite mer än ett dygn och jag vet att en sorg nästan kan bli förödande mot en människa.
  Många kommentarer kan även dom göra hemskt ont och man kan ta dem på fel sätt.
  T.ex så fick jag alltid höra hur stark jag är som klarat mig igenom allt för dom hade aldrig klarat av att leva utan sina barn osv.
  Varje gång blev jag ledsen och kände mig som en usel mamma till min ängel som faktiskt kämpade för att vara stark och överleva vardagen mitt i allt det tunga.
  Jag kunde tänka ”älskar jag min son mindre än den och den, eftersom jag fortfarande lever för dom hade ju minsann inte överlevt?
  Dom ville mig såklart bara väl och hade ingen aning om vad jag gick igenom även om dom visste att min son hade dött och även om dom tyckte att det var hemskt så hade dom ingen aning.
  Jag har ingen aning om vad du går igenom heller, eftersom jag inte har förlorat någon själsfrände på det sättet så som du men jag har en liten aning om hur tung en sorg kan vara att bära på och därför ville jag bara få skriva lite till dig.
  Det viktigaste: Stressa inte, låt det ta den tid det tar!
  Gud vad långt mitt meddelande blev, hoppas inte att du tar illa upp för det var inte menat så!
  Många styrkekramar/Madeleine

 31. Jag beklagar verkligen er förlust. Fy fan vad fruktansvärt!
  Det gör ont i hela kroppen att läsa om denna fruktansvärt tragiska händelse. Tänker på dig, familj och andra som stod honom nära. B strong!

 32. Beklagar sorgen, Bobby! Du är en fin människa och jag kan bara ana hur är det att förlora sin närmaste människa! Kramar från Finland!

 33. Bästa fina Bobby, mina tårar rinner nerför min kind efter att ha läst ditt inlägg.. jag önskar dig så mycket styrka och kärlek. Ord kan inte beskriva det du måste gå igenom just nu och jag skickar dig så mycket styrka till dig samt familj för att ni ska orka och må bättre. En dag i taget. Samuel kommer alltid att leva kvar i ditt hjärta och hans minne kommer alltid att finnas med dig.
  Ta hand om dig nu.

 34. Beklagar sorgen 🙁
  Du skrivet verkligen fint om Samuel och sorgen du går igenom.
  Styrkekramar och kärlek till dig Bobby.

 35. Åh Bobby, jag är så fruktansvärt ledsen. Du klarar detta, finns inga om eller men, du ska göra det! STOR STYRKEKRAM!!!!!

 36. Catarina i Sthlm

  Så fint skrivt Bobby…kommer rakt ifrån ditt <3 Livet är orättvist <3 kanon att du är utomlands med dig familj o vänner <3 Tur du har fina och riktiga vänner runt omkring dig <3 Styrkekramar <3

 37. Ta kontakt med ett medium genom ngn du känner, finns inget bättre än att få prata med den man älskar en sista gång och få veta att allt är bra och att de väntar på en. Han finns där med dig hela tiden eftersom han dog en sån tragisk död, han behöver säkert också hjälp att släppa! Maila om du vill ha tips om ngn bra, har flera som hjälpt mig!

 38. An angel, in the book of life, wrote down your loved Samuels name. And whispered when he closed the book, to beautiful for earth..

 39. fina, fina Bobby,. tårarna bara rinner just nu..
  jag önskar så mycket att jag bara kunde ta bort din smärta och ge dig din älskade tillbaka…
  det är så orättvist, men jag hoppas verkligen att du kan finna styrkan att orka ta dig igenom det här och såsmåningom må bra igen.
  jag ber för er.
  1000 miloner kramar till dig fina Bobby <3

 40. Hej.. Hamnade på din sida av en slump. Vill bara djupt beklaga sorgen. Din älskade lät som en fantastisk person och den kärlek ni delade låter unik på sitt sätt. Jag önskar dig allt gott och hoppas du har det bra där du är med din familj. Lycka till med allt och glöm inte bort att tillåta dig själv att vara ledsen – man får gråta och sörja. Men det är inte heller förbjudet att skratta. Varma hälsningar, Therese

 41. Kära Bobby!
  Känner dig inte men din text har berört mig oerhört mkt. Jag beklagar sorgen. Surfade in här hade inte varit inne på en månad och blev så ledsen. Så fina ni var ihop. Tror ni kommer vara det igen. Vill gärna tro att livet inte är bara svart/vitt. Tror din fina Samuel väntar på dig däruppe ni möts igen vid himlens port, din tid är inte kommen än. Önskar dig styrka och ro för att klara av detta, att leva vidare. Du skriver så ärligt och fint. Har inte fått er ur tankarna sen jag läste din text. Bra att du har många som bryr sig om dig, ta emot deras hjälp. Dag för dag, steg för steg så lär man sig leva med smärtan även om saknaden alltid kommer finnas där. Sköt om dig fina Bobby.
  Styrkekramar till dig från anna.

 42. men fy vad hemskt detta är, livet är så himla orättvist så det är sjukt!! 🙁
  Jag lider såå med alla er anhöriga och speciellt dig Bobby! Det berör så mycket av det du skriver..
  Ta hand om dig nu och var med dina nära och kära så mycket som det bara går!! jag sänder mina allra varmaste styrkekramar till dig nu Bobby <3 Var stark! KRAM <3 <3 <3

 43. Får tårar i ögonen då jag läser din tunga , sorgliga men också vackra text. Förstår hur oänderligt mycket du älskade och älskar din vackra Samuel. Hoppas han är på en vacker plats nu tillsammans med sim pappa.
  Miljoner styrkekramar till dig.

 44. Önskar jag kunde göra något för dig så du orkar ta dig igenom din sorg!
  Till slut kommer du igenom sorgebubblan och minnen blir återigen något härligt att kika tillbaka på.
  Sköt om dig!!!
  S

 45. Jag tror ingen kan låta bli att beröras av ditt öde, så sorgligt men samtidigt så vackert, på det sätt du skriver och beskriver er kärlek! Kan inte ens föreställa mig hur det är att mista sin älskade..
  All styrka och kärlek till dig Bobby! Ingen kan ersätta din älskade Samuel men den tid ni haft tillsammans och de minnen ni har skapat kan ALDRIG tas ifrån dig!
  Jag är övertygad om att det finns ett liv efter detta, Samuel väntar på dig där och sen kan ni leva vidare forever and ever <3

 46. Jag skrev tidigare bland de två första till Bobby och beklagade hans stora förlust. Och går in här nu för att se om Bobby orkat komma tillbaks och vad får jag se??? En en del helt oacceptabla kommentarer sjuka människor, varför går ni in på en sida för att bara vara elak??? Har inte han nog ändå nu? Och om ni nu tycker som ni tycker varför ens gå in och läsa Bobbys blogg? Nej ni skulle skämmas ögonen ur er alla har rätt att vara den dom är. Ingen är stöpt i samma form och tur är väl det. Kärlek kommer inte på beställning den bara finns där en dag. Jag läste en gång en kvinna sa jag blir kär i personen inte i könet, så sant för henne. Och så kan det vara för många. Bobby och Samuels kärlek kan ni ju se är en äkta finn kärlek som kanske inte vi andra upplever som nu är så (vanlig) så att säga om det nu finns nåt vanligt. Nej jag tror på ett liv efter detta och ni elaka människor blir inte änglar tror jag. Bobby var du än gör ta inte åt dig av idioter dom vet ej vad äkta kärlek är tyvärr. Kram till dej och hoppas att du mår lite bättre. All kärlek och omtanke till dej och dina nära.

 47. Tårarna rinner när jag läser om Din sorg Bobby.Finner inga ord att trösta med, livet är värkligen orättvist:(
  Sov gott nu Samuel3

 48. Ber dig Lena! att inte komentera dåliga inlägg vilka jag inte kan se några.
  Käns liksom inte läge för sånt nu….
  Bobby!Jag har aldrig träffat dig eller Samuel men blev mycket berörd av att läsa vad som hänt.
  Mina ögon fylls av tårar över den smärta du och Samuels familj går igenom.
  Mista den man älskar är svårt och aldrig tror man lyckan kommer åter igen! Men den gör det även om tiden dit är smärtsam och lång.
  Samuel! kommer alltid finnas hos dig.
  Glad att du har din familj hos dig denna svåra tid.
  Varma kramar från en okänd.

 49. Allt jag tänkte skriva har någon redan skrivit (förutom de idiotiska kommentarerna du också fått *suck*)
  Mina tankar går till dig och alla inblandade.
  Kämpa på, gråt dina tårar och låt vinden torka bort dom.
  KRAM

 50. Skickar en stor styrkekram till dig Bobby!! Kan inte ens föreställa mig vilken smärta och saknad du går igenom just nu. Önskar dig och din familj allt väl. Massor av kärlek till er!

 51. Kära du, vi känner inte varandra men jag vill ändå skriva några rader till dig mitt i din sorg. Du skriver så starkt om det som hänt, på är just nu för ett modigt och vackert sätt på något vis och jag kan verkligen känna hur svårt du har det. På sikt kommer det att bli bättre och till slut ganska bra men det tar tid. Jag kände Samuels pappa genom dansen och har samma sak att säga som alla andra, det var en mjuk, mycket trevlig människa som älskade dansen. Han hade alltid ett ord över och var säkert en underbar far till Samuel. Jag kan iinte föreställa mig hur svårt det är för dig och familjen nu. Allt gott i framtiden önskar jag dig och jag hoppas du kan vila ngt nu när du rest bort! Kram Anna i Örebro

 52. Vill skicka all styrka i världen till dig som verkar så klok och stark mitt i all förtvivlad sorg. Jag kände Samuels pappa genom dansen men visste inte att han var sjuk, det var genom hans bortgång som jag fick veta att även Samuel gått bort.
  Kan inte fatta att det har hänt ännu, ingen ska behöva genomlida det Leif gjorde och ingen ska behöva känna sådan saknad och sorg som du gör nu! Varför varför varför hände detta?
  Jag önskar att du får det bra i allt du åtar dig i framtiden för jag märker i dina texter att du är en kärleksfull människa som säkert är lätt att tycka om och det hjälper dig på vägen framåt. Ta hand om dig!

 53. Har läst igenom allt du skrivit om Samuel och kunde varken hålla tillbaka tårarna eller låta bli att skriva till dig. När man läser sånt här så märker man verkligen att vanliga vardagsproblem egentligen inte är något när sådant här händer. Är bara en okänd person men du ska veta att det du skrev berörde mig så otroligt mycket & jag tycker det är helt fantastiskt att du är så stark, och att du har så många i din närhet som bryr sig om dig för det är de viktigaste just nu. Efter denna text så kommer vi alla som läser detta kommer minnas Samuel som en underbar människa vare sig man känner honom eller ej. Jag antar att Gud ville ha tillbaka sin finaste ängel men ni ses igen!!
  Massa styrkekramar
  Julia

 54. Hoppas att allt är bra med dig, fast det du går igenom är inte lätt! Vi saknar din bloggande. Det har inte Samuel velat att du skulle sluta med det! 🙂 styrke kramar <3

 55. Hoppas allt är bra med dig, trots det du går igenom! Samuel hade velat att du fortsatte blogga snarr, vi saknar din bloggande! 🙂 styrke kramar

 56. underbara fina Bobby, jag beklagar sorgen.. det finns inga ord för vad som har hänt , och aldrig kan jag förstå hur du mår.
  Jag känner med dig och alla närstående. ta tiden att läka, vi läsare finns kvar i vått och torrt! Kramar!

 57. kära lilla Bobby… gråter med dig när jag läser allt fint du skriver om Samuel….ta den tid du behöver… för jag och alla andra av dina blogg läsare vet att du växer dag för dag… Tusen kramar /susanne

 58. Känner din smärta i dina ord vet att smärtan kommer minska men det kommer ta tid. Låt det ta tid, ljug aldrig om hur du mår va ärlig mot dig själv och dina närmaste. Det kommer att komma en dag då du kan le och se tillbaka på alla minnen men just nu ska du ta din tid att få sörja din älskade.

 59. Hej Bobby! Jag önskar att jag kunde säga något tröstande för att lindra din sorg. Det kommer att ta tid men du kommer igen med nya krafter, för du vet att Samuel hade velat det, att du börjar njuta av livet igen/Monika

 60. Oerhört fint skrivet! Vill uttrycka mitt stöd och ge dig några tröstande meningar det finns inga ord. Mina tankar går till dig och till Samuels familj! Ta hand om dig!

 61. Jag får tårar i ögonen när jag läser det du skriver, vet inte vad jag ska säga mer än att fokusera på din familj nu och låt dem ta hand om dig, det är fruktansvärt det som har hänt, och jag kan inte ens tänka mig sorgen och smärtan i ditt bröst. Att förlora sin livskamrat, sin bästa vän och själsfrände. Bevara alla minnen, all glädje ni hade tillsammans ,minnen som bara ni delar, han vakar över dig och kommer alltid finnas i ditt hjärta och bredvid dig längs vägen. Jag skickar så himla mycket värme till dig och framför allt styrka, det kommer bli bättre efter en tid, men fokusera på en dag i taget, det är det viktigaste, lägg allt annat åt sidan. Jag vill bara ge dig en kram!!

 62. Det gör ont i mitt hjärta av att läsa detta. Jag börjar gråta och jag kan inte ens vara i närheten av att förstå din smärta. Alla mina tankar till dig <3

 63. Han kommer besöka dig i drömmen tro mig, han är inte död han finns där fast du inte kan se honom men han finns där.Själen dör inte man går över till andra sidan, döden är en ny resa ut i det okända!kramiz

 64. Gör ont att läsa detta… Kan inte föreställa mig smärtan du känner och helvetet du går igenom.
  Från djupet av mitt hjärta, jag beklagar sorgen.
  Kram

 65. En gång i mitt liv gick jag på en lång mörk väg, den tog aldrig slut, du vet man bara går. Jag var så upptagen på denna väg pga sorg, sorg som gjorde mig blind. De hade hänt för mycket så jag tänkte ej på att livet på andra sidan måste gå vidare, jag hade en bästa vän som du, sommaren 2001, jag sa åt honom att jag vill av denna vägen, jag vill att ljuset ska lysa så jag kan ej följa med dig ikväll. DEnna kväll var viktig för min kära Erik, men som vanligt så förstod han mig men denna gång med en klump i halsen. Han stängde dörren o jag gick för att vila. Nästa dag tittade jag mig omkring, va konstigt? Han sitter ju alltid hemma hos mig på lördagsmorgon o jävlas med att äta upp mitt godis jag somnat ifrån, jaja han hade väl kul igår? Ett antal missade samtal, jag fick ont i magen. Drygt en timme efter detta knackade det på min dörr, bror min öppnade…….-vad FAN gör du här? Jag gick fram till dörren, ett lik blekt ansikte stirrade på mig, de var en vän jag ej sett på länge, jag stirrade tillbaka, -varför svarade du inte Catja??? Jag förstod på en sekund, något dog honom mig, jag svimmade. Vaknade av att min bror skrek -vad har du gjort, vad har du gjort med min bror? Min vän föll ner på knä o sa de som fick mig att dö inombords -de e Erik, Erik, Erik e död…… idag många år efter har jag förstått att allt de vackra e på prov, vi får bara låna dom, dom är själar gjorda för att lära oss livet, för att göra oss starkare, för att lära oss kärleken. VI får dom vid olika tillfällen i livet, Erik var min vackra själ, jag fick låna honom, jag av alla i hela världen, idag förstår jag hur lyckligt lottad jag var o är, trotts hans frånvaro va de han som vände lamporna på min väg, ibland tror jag att de var planerat för att få mig att leva vidare. Idag lever jag, han vill att jag ska leva, han är stolt. Sorgen e mörk men den gör oss till de starkaste i världen, din ängel Samuel, han kommer alltid vända dina lampor på din väg, han kommer alltid se dig bli starkare för varje dag o vara stolt över dig. Låt dig sörja. Jag har tyvärr ingen aning om vem du är, slumpade fram dig när jag sökte på salonger. Men du ska veta att jag e gärna din okända själ om du behöver vara arg en dag, en okänd damn är oftast tryggare. Catjakarlberg@hotmail.com styrkekram

  1. tack Catja för att du delade med dig av det du gått igenom… Ja min Samuel var redan en ängel här på jorden och jag kommer alltid att älska honom och leva för hans skull—-
   kram kram

 66. Jag beklagar verkligen sorgen för er allesammans. Ni går antagligen igenom något som ingen människa förtjänar att någonsin göra, och jag kan inte ens föreställa mig smärtan. Må han vila i frid. Må han vaka över er. Och må du en dag må bra igen. Han finns kvar, bara inte här på jorden längre. Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *