Roadtripp del två fortsätter mot gö

Roadtripp del två fortsätter mot göteborg nu. Har just ätit klart middag med karlstads kungarna Staffan och Peter från Pixation. På bilden ser ni min vän Michael som är Karlstads snällaste person och även kollega till mig. Röda skinn handskar får du till jul:) hehe. Sitter nu i bilen med Chabbe, neda, stina och Sabina påväg till götet. Annie stannade kvar i Karlstad med sin familj så imorgon är vi en personal mindre. Tror vi kommer att klara oss utan Annie men kommer att sakna henne. Nu är vi alla så trött och börjat med våran sjuka humor. Neda är i full gång och är våra flygvärdinna. Jag är passagerare nr 54 som måste ha all uppmärksamhet på flyget:) jag berättar historian nån annan gång. Lite för knappt just nu men kan säga att vi skrattar ihjäl oss just nu. Det enda tråkiga är att jag har börjat få ont i halsen så hoppas verkligen jag inte blir dålig. Längtar tills jag får träffa alla er göteborgare. Kom till Nordstad imorgon mellan 12-18:) lovar att försöka hinna med alla som v…

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Roadtripp del två fortsätter mot gö”

  1. göteborgare här! längtar tills du kommer, ska köpa ditt hårmousse till mitt lockiga hår 😉 vilken tid är du där för att ge tips? tidigare var det väl från 10? nu sa du 12! förvirrad tjej här.. haha! vi ses imorn, puss.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *