Roadtripp mot Karlstad:) vi sitter

Roadtripp mot Karlstad:) vi sitter i en stor bild och berättar massa roliga historier för varandra:) haha snarare jag som berättar massa hemligheter för min personal. Chabbe kör bilen och håller ordning i bilen:) fan va kul det är att åka iväg på personal resor. Synd att det bara är 5st som är med men mina salonger måste ju vara öppna som vanligt, fast snart har vi julbord och då kommer alla att vara med. Lovar att blogga mer idag för att hålla er uppdaterad. Om några timmar står vi inne på köpcentret Duvan i Karlstad. Jag kommer även att göra tv intervju och tidnings intervju men mer om det får ni veta snart. God morgon kram Bobby med personalen

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Roadtripp mot Karlstad:) vi sitter”

 1. Bobby vad kul att du kommer till götet och hälsar på. Det heter nordstan och inte nordstad..=) söt!
  Jag kommer och hälsar på dig, behöver ju ändå lite spray till håret så varför inte testa ditt! Hur dags är du i götet?

 2. hej bobby!!
  ville bara säga att jag värkligen älskar din blogg<33
  Och så undrar jag om du kunde skicka lite tips till mig om fett hår!!
  tack på förhand //tua
  p.s om du ville ge mig lite tips så skicka dom till min epost <33:P
  har tyvär ingen blogg…..ännu

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *