Så här glad vart jag när jag hämtad

Så här glad vart jag när jag hämtade ut ett paket på posten vid mig. Jag hade glömt vad det var tills jag öppnade och såg att det var krämerna från tv shop. Ni vet hudvårds serien som Supermodellen Heidi Klum äger. Inte för att jag behöver ännu mer produkter för att jag har ju allt möjligt, får ju en massa gratis hemskickat för att pröva och kolla om jag gillar men ändå gillar jag att beställa nästan allt som finns på tv shop:) lovar att tala om om den gör underverk. Inte för att jag tror det men ändå. Kommer säker att ge bort lite säker som jag har. Får inte plats i badrummet då mycket bara ligger i oöppnade paket. Nu sitter jag i taxi och påväg till Gröna Kund för att träffa 2Av mina bästa tjejkompisar. Vi ska kollar på europé som uppträder. Skriver mer om det honom 1timma. Lovar. Hörs snart puss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Så här glad vart jag när jag hämtad

  1. Emma says:

    Hej!
    Detta har inget med det här inlägget att göra men jag undrade en sak. Jag har färgat rött hår men vill bli blond om någon månad. Tänkte såklart göra det hos en frisör. Det är en ganska mörkröd färg så jag undrar hur lång tid det skulle ta på ett ungefär att göra det och blir det ett riktigt ljust eller måste jag gå mer än en gång? OCH, din åsikt, ser det bara helt fel ut med en tjej som har mörka ögonbryn och blont hår? Menar inte kålsvarta utan bruna ögonbryn. Vore jätte tacksam för svar…

  2. bobbys says:

    @Emma: Hej Emma…..
    Nej det skulle inte se konstigt ut men du kommer säkert att få göra det 2gånger , fast det kommer att se bra ut redan första gången och ännu snyggare gången efter det men för att det ska bli som jag säger så måste du gå till nån duktig frisör som kan avfärga ditt hår och göra slingor utan att det förstörs och det kan ett proffs avgöra… Du är välkommen till oss om du är i Stockholm, kram och lycka till

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *