Så här snygg vart han i den nya färgen

Så här snygg vart han i den nya färgen och Frisyren. Här sitter vi inne i solarium loungen på min salong som är alldeles ny fixad. Danny måste ha längre hår för nåt som jag inte kan berätta, fortfarande hemligt. Gillar ni den nya färgen.? Det är mörkblond men ser mörkare ut på bild. Nu ska jag iväg och äta nåt med robin och efter det ska jag på visning på fredsgatan12. Mina elever stylar alla 30 modeller och efter det ska jag på bio med Natacha Peyre. Vi ska se filmen med Brad Pit, vet inte vad den heter men hört att den ska vara bra. Puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Så här snygg vart han i den nya färgen

 1. Victoria says:

  Du sa ju att du skulle ”ljusa” de lite? Men på denna bilden ser de ju mörkare ut än på den bilden innan. Alltså Danny är ju skitsnygg, men lite pannlugg skulle ju va grymt på honom o om han ska ha sån frisyr som på den stora affischen du har i din salong då blir man ju asglad för de passar han jättefint i. Tkr han passade jättebra oxå i den frisyren han hade i somras t.ex. på sommarkrysset.
  Danny<33333333333

 2. putte says:

  har märkt att danny börjat haft backslick på sina spelningar;)
  Hmm spännande:)
  Lust att fixa mitt hår som danny hade förut?:D
  går det att göra hårförlänging hos dig? så man får lite tjockare hrå?

 3. Lovisa says:

  Färgen? Konstigt att de blev så mörkt. Men det spelar inte så stor roll. Backslick gillar jag inte alls egentligen men när jag såg Danny i Eksjö i de så var han snygg som tusan, han hade kammat de lite snett bakåt. Snygging verkligen. Men frillar på bilden tycker jag inte passar honom så bra. Den är för slät. Skicka hit Danny till mej, he he så kan jag rufsa till frillan lite. Allra snyggast var ju frillan innan men om han nu ska spara till längre så håller jag med om att det måste bli den snygga sneluggen igen som på affishen du har i salongen.

 4. Jess says:

  Tack för världens bästa roligaste o skönaste blogg Bobby, underbar är du!! Undrar en sak bara, vad gör Danny i en skola som Nackademin. Jag och tjejerna ser honom där lite då o då, snacka om att han är tokfin.. så du kanske kan dela med dig o berätta vad det är han gör där hehe.
  PUSS på dig.

 5. sarah says:

  snygging som alltd 😉
  jag tror jag vet vad som är på gång !! heheheheh
  / sarah som träffade dig på gröna lund som du bloggade om , emd fans du vet ! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *