Så känns kärleken för min man Jimi ❤️❤️❤️

(INLÄGGET VAR FRÅN IGÅR) Hamnade i utkast istället för publicera;) 24timmar senare

Nu lämnar vi Koh lipe, ön som vi vart helt förälskade i. Det har verkligen varit en magisk ö med fina stränder och underbart boende. Tog speedboat 1,5 timma och nu sitter vi på en egen minibuss ca 3 timmar med familjen. Några sover några leker med telefonen. Min vackra prins sover eftersom vi firade hans 23 årsdag igår. Inte för att det vart sent alls utan vi var tillbaka 23.45 på hotellet för mysstund men vaknade tidigt för att hinna med båten.

Nu när han sover så passar jag på att skriva lite om vilken fantastisk man jag har.
Flesta av er känner inte honom alls och vissa känner honom lite samt vissa väldigt mycket.
Börjar med att beskriva att det inte finns många som är så genuint kärleksfulla som denna prins. Min Jimi är genomgod och så himla cool på alla sätt. Att Jimi kom in i mitt liv bara 20 år gammal och kunde hantera allt jag vart med om samt kastas in i mitt fartfyllda liv, det är inte det enklaste. Jag är framförallt tacksam att  han gett mig så mycket kärlek och positivitet och att han fick mig att börja le äkta igen efter några års sorg och tråkigheter.
Att denna fina själ skulle komma in som en räddare för mig och bli min framtida man som jag ska dela ett långt liv med kunde jag inte drömma om första gången vi träffades på en maskeradfest sommaren 2014 men kärlek uppstod veckan efter vid första dejten. Mer om hur allt gick till kommer jag att skriva en annan dag.
Nu tillbaka till vad som fick mig att bli så kär i min älskling 💚
Han tittar på mig med en kärleksfull blick som jag smälter för, ni vet när ens partner tittar djupt in i ögonen och ser endast mig och knappt omgivningen runtomkring. Jimi är faktist den som fått mig att inse att det finns hopp på riktigt, han är den enda som kan få mig riktigt lycklig, självklart får min familj och vänner mig lycklig men på detta plan är det bara han som kan påverka. Han är den där unika mannen, once in a million-mannen.
Alltid lika mysig och underbar att vara med, han fyller mitt liv med äkta glädje och han kan säga dom magiska orden som får en dålig eller stressig dag till att bli felfri. Nyförälskade på moln var vi första 2 åren fram tills bröllopet. Då kärleken togs till en högre nivå. Nu var det svart på vitt att vi älskar varandra ännu mera i både nöd och lust. Jag är så kär och lycklig på alla sätt ❤️ Tackar dagligen för att han vart min soulmate🙏🏻❤️🙏🏻
Inget kan stoppa oss från att nå alla våra drömmar och visioner tillsammans.
Jimi är alltid ärlig, dock lite väl ärlig vissa gånger att det kan bli fel, ibland ska man kanske låta bli att säga allt för att komma längre i livet eller för att undvika onödiga diskussioner men jag klandrar inte honom eftersom jag är ärligheten själv. Hellre för ärligt än tvärtom. Både i gott och ont men det får man ta.
Jag kan verkligen stolt skryta om min fina man som jämt får mig att le, ok kanske inte jämt men 99%.
Vi har så kul ihop och jag känner verkligen att han är min bästa vän. Att få tillbringa varje dag med någon som vill samma saker i livet som en själv är helt underbart. De flesta gånger är det faktist Jimi som är den drivna av oss två och det är han som pushar om att vi ska göra det ena och andra, ni vet när ens partner säger massa smarta och bra saker som man själv ibland tänkt på men inte förverkligat. Det är Jimi bra på. Att få oss två att agera som ett och med grym struktur så allt blir rätt från början. Snacka om att jag träffat rätt på alla sätt. Det har självklart Jimi oxå gjort som träffade mig. Jag kan stolt säga om mig själv att jag är genomgod, snäll på alla sätt men framförallt ärlig och hjärta av guld. Jag vill alltid allas bästa och talar inte illa eller behandlar någon orättvist nånsin. Det är nog min starkaste egenskap. Att jag har en personlighet som få och vill bara väl. Så med mina erfarenheter och goda egenskaper tillsammans med Jimis fantastiska egenskaper och personlighet, så kan vi inte vara mera tacksamma för att vi hittat varandra och med detta inlägg vill jag även uppmuntra andra att våga vara ärliga med sina känslor eller bara vara ärliga mot sig själva samt vårda det ni har. Ta inget för givet, vare sig det är ett äktenskap, vänskap, kollegor eller familjemedlemmar. Visa att ni bryr er och ge beröm. Lika väl ge kritik och säg ifrån om nåt är fel. Våga tala och tro på dig själv och tro på kärlekens kraft.
STÖRST AV ALLT ÄR KÄRLEKEN ❤️

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *