sämsta filmen nånsin. Hyr inte filmen

sämsta filmen nånsin. Hyr inte filmen burn after reading, ska vara en komedi men inte en enda gång skrattade vi. Filmen var jätte konstig och man fattar inte själva poängen med filmen.
Sämsta film Brad Pitt och George Clooney nånsin gjort. Jag borde lyssnat på Anna som skrev en kommentar till mig att det var en av dom sämsta filmerna hon sett på länge, jag håller verkligen med. Nu ska vi titta på skräckfilmen och den börjar bra. Bara gått 10min så jag kommer att skriva vad jag tyckte om det. Vill passa på att önska alla en godnatt från mig.

Samuel lekte med datorn istället för att kolla och jag förstår det, filmen sök verkligen… Om ni undrar varför Samuel ser trött ut är för att han pluggade igår hela natten hos sin tjejkompis ända till 08.00 så dom sov ingen och gick direkt till universitetet för att göra en stor tenta, så snart har han varit uppe i 40timmar och hållt på med flytten.
Hoppas på att filmen är riktigt läskig så han får en adrenalin kick och orkar hålla sig uppe…
Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “sämsta filmen nånsin. Hyr inte filmen

 1. Anonym says:

  Jag reagerade lite på de du skrev om Linda och Peter. Först sa Linda att hon och Peter har känt varandra i 5 år och sen sa hon att de har varit vänner i 6 år och du skriver att de har känt varandra i över 7 år, bestäm er. Du skriver att Peter älskar Linda över allt annat förutom sina söner, hur kan man älska någon så mycket efter en eller två månaders förhållande, om de nu är sant att de inte har varit ett par sen i december? Anledningen till att Peter gick med på att hans tjej ställde upp i ett dejtingprogram var för att hon skulle få problem annars, thats why. Man blir så förbannad när ni tror att alla är dumma och inte fattar vad ni alla sysslade med. Falska människor hela bunten. Och exakt hur länge har Peter haft ett gott öga för Linda? Under tiden han va gift kanske? Alla vet ju att Peter inte är den trogna typen. Det har man både sett och hört. Jag ger deras förhållande 1-2 år. Inte mer.

 2. Lisen says:

  Hej där Bobby!
  Läst din blogg ganska så mycke nu på sistone. Du tycks hinna med så himla mycke. Frisör salong och dina elever måste ju ta upp en hel del tid och det är ju bra men beundrans värt att du ändå lyckas spendera massa tid med vänner o familj ändå utan att krascha av utmattning.
  Jag är 21år och har nyligen fått i uppgift att vara lokal projektledare. Vilket jag är glad men skitnervös inför. Har aldrig haft så mycke ansvar.
  Så Bobby kan du inte skriva lite om hur du fixar de här med att vara ägare till en salong. Hur är det att bossa över en massa andra duktiga frisörer? Hur får du allt att hänga ihop utan att de blir värsta kaoset?

 3. carola says:

  om brad pitt och george clooney är med i samma film, så räknar man med att den är bra.
  råkade själv ut för samma misstag att hyra den. ;p urk!

 4. Amanda says:

  filmen e ju grymt bra, den är bara på nått förvrängt sett inteligent gjord så den e svår att förstå. jag såg den 2 ggr för att jag inte fattade första gången, men andra gången var den skitrolig!

 5. Anna says:

  Var skräckisen bättre?
  Jag är på jakt efter en riktigt bra skräckis, du vet en sådan man såg när man man liten och sedan var rädd i flera dagar haha. Undra om det finns sådana skräckisar numera?
  Tips någon?
  Kram

 6. Anonym says:

  Ã?r du dortfarande tillsammans med Samuel ? 🙂 Hade fÃ¥tt för mig att ni inte var ett pat längre?

 7. M says:

  Herreguuuuuuuud,,, vad vacker Samuel är!! ögonen döödar!
  vad har hänt mellan er? vadå ”han har hållt på med flytten”?? Hoppas allt löser sig så småningom 🙁 kärleek e det som tar på en mest av allt.. själv har jag aldrig haft tur, har blivit dissad, utnyttjad, person jag haft kontakt med är plötslig ”borta”.. ska jag ge upp eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *