SANNINGEN BAKOM SOLGLASÖGON ÄR ATT JAG INTE GILLAT MINA ÖGON

Jag har inte tyckt om mina ögon under de senaste 10-15 åren, alltså att ögonen är de som är minst fina på mig. Gillar inte att använda ordet FULT. Utan mindre fint heter det. Som ni kanske sett hade jag en gissa tävlig i fredags om vem som kunde gissa varför jag jämt har solglasögon? Tagga en vän som får
SVARET VAR FÖRST ATT JAG INTE GILLAT MINA ÖGON GENOM ÅRET MEN KOM FRAM TILL ATT JAG GILLADE MINA ÖGON ÄNNU MINDRE NÄR JAG EJ MÅDDE BRA FÖR SNART 6 ÅR SEN.
Det är så mycket lättare att inte visa sina sanna känslor eller sanningens blick bakom svarta glasögon.
Så många gånger som jag haft rödsprängda ögon pga gråtandet och sorgen. Självklart var det lättare att gömma detta och försöka le så gott jag kunde en längre period. Tog mig ca 1 år innan nån fick se mina ögon efter Samuel.
Sen vart det en vana att inte visa dom då jag vant mig att dölja välmåendet.
Jag hade fördelen med mitt vältränade yttre och alltid Spraytan bränna som fick mig att se fantastiskt ut enligt alla andra men min insida var ju inte bra och det enda som faktist inte gick att dölja var både sorgen och smärtan som ögonen avslöjade.
Ska sjävklart inte sticka under stolen att jag även älskade solglasögon innan sorgen med tanke på att det är min snyggaste accessoar och man ser bara mer cool ut på bild när solen skiner. Med tiden så lärde jag mig att gilla ögonen och blicken ännu mera. Sen med året så fick jag höra att ögonen var bland det finaste hos mig men det tror jag ABSOLUT inte men när jag träffade min fantastiska man JIMI💚 och han säger att mina ögon är det snällaste han nånsin sett❤️ då smälte jag extra mycket och det fick mig att börja tänka om lite. Hör dagligen att jag har så snälla, fina ögon men själv tycker tvärtom ibland. Förstår ni att vi själva har skev syn och uppfattar saker och ting som andra inte gör.
Som sagt ibland sitter felet inte i synen, betraktarens ögon eller inte i folks egna spegelbild🧐 utan felet sitter i våra egna huvud och ibland är det bara ens egna hjärnspöken och inte på riktigt.
Med detta så vill jag att vi alla försöker att lära tycka om oss som vi är.
Aja nog om min skeva syn på detta och tillbaka till min tävling där även
•1% svarade helt rätt och det är att jag inte gillar ögonen 😎eller gillade dom, tror jag faktist gör det mer nuförtiden 😌
•30 % svarade att dom trodde jag är jag opererat ögonen eller fått nån ögonskada pga snö eller liknade men svaret är NEJ. Jag har absolut ingen ögonoperation eller påsar jag gömmer.
•70 % svarade faktist någorlunda rätt , att jag har solglasögon pga att det är snyggt.
-gillar ej att möta blicken ibland.
-Känner mig säkrare med solglasögon.
-bilderna blir så mycket bättre och coolare med brillor.
-Mera sexighetsfaktor, känner mig snyggare med solisar.
-får extra huvudvärk när jag kisar i solen. Lite ljuskänslig men ingen synfel utan snarare.
-MIGRÄN och spänningshuvudvärk som sätter igång direkt.
Där har ni några av förklaringarna.
Grattis till @fiftyshadesofadhd och kompisen @rebecca.barssom7 👌😎😍
Kram Bobby Oduncu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *