Shopping var fan inte kul då man är

Shopping var fan inte kul då man är bakis. Här handlar jag krämer som vanligt hehe, hittade även snygga grå chinos byxor och några tshirt från tshirtstore men jag orkade verkligen inte kolla i butiker för att jag är trött och hungrig. Nu är vi hemma hos Robins föräldrar och äter mat. Dom är så trevliga och snygga:) blir nog vila i soffan ett tag, inte så socialt jag vet men dom har nog överseende. Hörs snart trött kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Shopping var fan inte kul då man är

 1. P says:

  Jag älskar din blogg och jag kikar in lite då och då men varför är din bilder alltid så suddiga? :S Hur kan det komma sig? Jobbigt är det i alla fall.

 2. Sofie says:

  Jag såg tävlingen på Kenzas blogg precis efter jag har varit inne på din och blev helt till mig för jag har bästa utmaningen till dig när det gäller mitt hår! Jag har egentligen blont hår men gick över till brunt, tills jag fick för mig att göra det svart hemma. Katastrof. Sen fick jag och en kompis för oss att klippa underhåret och förstörde allt. Så nu har jag ett tråkigt/hemskt hår som jag vet att du kan göra underverk av! För det som jag har sett vad du har gjort så har jag alltid velat att du ska göra det!
  Mvh Sofie Eriksson.

 3. elin says:

  hej bobby!
  jag såg om tävlingen på kenzas blogg, och jag vill verkligen vinna!
  mitt hår är väl inte den största katastrofen i tävlingen, men jag tycker inte att det är speciellt snyggt.
  I september för ett år sedan gjorde jag ngt OTROLIGT dumt.
  Jag var mellanblond och en normal tjej. Tills jag helt fick för mig att byta stil, jag blev ”emo”. Så jag hel blonderade mitt hår hemma och klippte av mitt axellånga då fina hår till en kort page.
  Efter blonderigen färgade jag ungefär halva håret blått. Sen när det hade växt ut, färgade jag det blått igen.
  Nu senare har jag fått mörkare hårfärg, en blanding av blont och ljusbrun. Blonderingen sitter fortfarande kvar, fast i halva håret. En utväxt som inte är vidare snygg..
  Utväxten gör att mitt hår ser fett ut, jag fönar och plattar mitt hår dagligen, vilket kanske inte är så bra, men det är så jag gör.
  Jag hoppas verkligen att du vill ta tag i mitt hår och hjälpa mig 😀
  / elin 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *