sitter nu på jobbet och ska mobilblogga

sitter nu på jobbet och ska mobilblogga lite därför jag använder bilden från igår. Nu har jag slutat jobbet och ska gå till gymet en sväng för att träna kondition.
 Efter det vet jag inte hundra vad som händer eftersom jag fått 5olika fest förslag och minst 15 samlags förslag som jag tackat nej till på direkten haha hoppas jag inte låter dryg bara.?.? men kul att vara i ändras tankar men absolut inte läge för det just nu då jag är i en period bara. Då pratar jag inte om alla blogg förslag jag brukar få utan massa samtal och sms men helt fel läge och fel personer.
Så vad jag kommer att hitta på får ni reda på snart då jag tränat klart. Har ni några roliga planer för kvällen.? Trots regnet hehe men alltid kul att höra vad mina läsare ska göra. Ni känns som en liten del av mig. Puss och kram

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”sitter nu på jobbet och ska mobilblogga”

 1. tack tack, sjklart är det bättre eftersom han är 65år och inte 20år.
  Som yngre har man en framtid som väntar, man har hela livet kvar att leva. Min farfar har levt sitt och gjort mycket för alla! En riktig TEMIZ , vår släkt är som vi heter brukar vi säga haha
  Du kan ju dejta mig :O hehehe
  Du får ju ta och dejta vem du vill, men alla är inte åt den läggningen, har min närmsta barndomsvän som är homosexuell ^^
  Vi kan komma förbi på fika så får ni träffa varandra 😀
  Puss o kram!

 2. Hej bobby! måste bara säga att du är så sjuuuukt snygg.. jag dör verkligen, de gör jag. jag undrar vad de kostar att färga håret hos dig? kramar 🙂

 3. @lina: haha söt du e , dö inte utan ge mig en puss istället 🙂
  Jag tar för klipp och färg från 2000-3000kr mina kollegor tar från 995kr för färg utan klipp….
  Dom är grymt duktiga

 4. Här regnar det massor – men det spelar ju mindre roll när man ska vara på en hemmafest i en lägenhet..
  Var med andra ord på en hemmafest igår (13/6)..
  Men om man kan kalla det fest vet jag inte, då vi lämnade stället vid 23:30 och åkte hem och sov.. =)
  Hoppas du hade en trevlig kväll..
  Kram

 5. Hej!
  Träffade Mattias i fredags och han sa att du skulle ha en ny tävling! Han bloggade om din förra och jag berätta att jag kom tvåa! 🙂 Han skulle skälla på dig att jag inte hade fått mitt pris än he he puss

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *