Sitter på flygplanet nu och ska lyfta om 2minuter

Sitter på flygplanet nu och ska lyfta om 2 minuter. Vad tycker ni om min fina smart bil.?.? Den matchar mina kläder som jag har på mig idag:* sitter med chabbe bredvid två super söta nyfödda bebisar på max 6månader. Vill bara pussa på dom just nu men hoppas bara dom inte gråter hela flygturen:)
Får mig att tänka ännu mer på syskons barn ännu mera. nä nu måste stänga min tel nu för flygvärdinnan har sagt åt mig två gånger redan puss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Sitter på flygplanet nu och ska lyfta om 2minuter

  1. Victory says:

    Men Bobby Du har aldrig sagt att Din vän Stefan Grantorp ska vara med i Paradise hotell =p Inte snällt av Dig =p Nu kommer de där tjejerna säkert slåss om honom =(
    Puss Gullis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *