Sjukgymnasten drar i min. Nu är jag

Sjukgymnasten drar i min. Nu är jag hos min sjukgymnast Johan på odenplans sjukgymnaster inne på läkarhuset. Dagens behandling går ut på att han ska töja min nacke och rörlighet. Jag gör riktiga framsteg tycker Johan, jag har gått hos honom i några år innan och kände att det var dax igen att få lite behandling av honom, förutom alla andra ställen jag går på behandlingar på just nu. Efter detta ska jag med Samuel för att handla några saker hem och sen ska jag kanske på bröllop som jag råkade glömma att det var idag. Mer info och bilder kommer snart. Solkyss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Sjukgymnasten drar i min. Nu är jag”

  1. Brukar du läsa dina läsares bloggar ibalnd?
    Om du nu gör det läs gärna min om du vill, för den är väldigt underhållande:)
    jag kanske komenterar ganska ofta på din blogg men det är för att jag love din blogg!! du får säga till om det blir för jobbigt hehe

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *