Skippa premiärer och stanna hemma Bobby

Godkväll eller snarare godnatt……. Nu bloggar jag ganska sent som vanligt och det vart inte så att jag gick på Absoluts vodkas nya lansering som dom har ikväll på utecompagniet tillsammans med onsdagagsklubben ”flickrummet” och även 2 andra fester var ikväll bla på Cafe Opera och F12 fredsgatan12 men jag stannar henna och tar det lugnt och Robin är på besök i stockholm så han sover över.
Vi ska bara kolla på film och äta massa frukt och träningsbars. Vi skulle handlat massa godis fast kändes så onödigt nu när jag inte är i bästa formen så struntade i plockgodiset, bra va??
Ska nog stänga av min dator nu helt och hållet tills imorgon bitti så jag får 100% ledigt från er mina läsare hehe skoja bara jag älskar mina läsare, eller åtminstone dom flesta av er som läser den dagligen och ni som kommenterar mina inlägg, ni gör min dag ibland så please keep on doing my day tomorrow 🙂

Denna bild ser inte ut som jag eller vad tycker ni?? kan vara keps som jag äldrig har.
Stor godnatt puss BOBBY ODUNCU

0 tankar om “Skippa premiärer och stanna hemma Bobby

 1. sophie says:

  Haha, Bobby oroa dig inte!
  Man känner igen dig så bra på dina läppar, & kroppsbyggnad.
  Så glöm att du får en lugn dag på jobbet när jag passerat stockholm,
  för att säga hej. (;
  Skämt & sdio.
  Din blogg är underbar, att läsa en viss del om frisöryrket.
  Gör mig mer intreserad. Jag har en önskan att bli frisör.
  Men mina betyg räckte inte till. Så det var ju tråkigt.
  Jag klipper folket i familjen och vissa kompisar,
  kanske är bra bit på vägen, för att ta och kosta på sig en utbildning,
  ifram tiden? ;b
  Ha en god dag nu! 🙂
  Så kikar jag in lite senare ..

 2. Josefine says:

  Fin bild. Jo då jag känner dig. I ditt ansikte och din fina kropp, ingen annan ser ut så. Hoppas du mår fint och hoppas du får en bra dag.
  Jag tycker det är kul att läsa din blogg för du skriver ofta. Hoppas du aldrig slutar blogga. 😀
  Kram kram <3<3<3<3<3<3<3<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *