skräckfilm och hemmakväll med Samuel

Efter att jag klippte Erik så gick jag och samuel till sushi stället nedanför mig och åt massa mat, sen gick jag hem och sov i 3timmar. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag hyra en skräckfilm och massa mat, så jag kan ha en lugn hemma kväll.
Vilket jag behöver just nu. Ska bli skönt att bara ligga i soffan och inte göra annat än bara äta och glo på film. Förresten hoppas ni gillar svaren på frågorna i förra inlägget. Kul att svara på så många frågor på en gång och alla dessa frågor kom från 1person. Hörs snart puss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”skräckfilm och hemmakväll med Samuel”

  1. Hey bobby!
    Jag tycker att du är skit skön kille, du står för vad du tycker och tänker och det är bra!
    Jag ska komma & klippa mig hos dig någon dag, nu ska en syrian som jag känna på Bobbys klippning 😉
    Titta in min blogg!

  2. Tänkte du på fråga 21 (i förra inlägget) när du laddade upp den här bilden? Hehe..vill tacka dig igen för alla svaren, det betydde mer än du tror! Och alla verkade gilla det 🙂 Du och Samuel e så jävla fina tillsammans!

  3. hejsan! eftersom du är en så framgångsrik frisör så måste jag bara ha ett tips.. det brukar ju vara så att håret blir tråkigt och torrt på vintern men av någon konstig anledning har mitt blivit det nu, aldrig haft såna här problem förut, snälla ge mig ett tips på en riktigt bra inpackning, vill ha tillbaka mitt glansiga mysiga hår ju :/

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *