Sminket först innan jag ska filmas:

Sminket först innan jag ska filmas:) här gör Jenny mig snyggare. Hon är verkligen grym. Har blivit sminkad för andra jobb innan av henne för många år sen. Självklart är det inte bara jag som blir fixad utan det är flera modeller här. Snart kommer jag att skicka nån mer bild på nån annan än bara mig haha. Stor kram

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Sminket först innan jag ska filmas:”

 1. Hej igen! Ja tänk vad lite smink kan göra!! =0) Tänkte bara återigen visa mitt intresse för att lägga mitt barr i dina händer innan jag åker till egypten för 7 månaders jobb, så jag vill ju hemskt gärna vinna detta fantastiska pris!!! När utser du vinnaren föresten?!
  Hoppas du får en fantastisk dag och helg!
  Kram Therese

 2. Hej Bobby! Jag väljer att vara anonym sålänge, så får vi se vad framtiden har att erbjuda mig. Det är nämligen så att jag nyligen separerat med mannen i mitt liv, och det känns väldigt tragiskt då vi hade flera år på nacken tillsammans.. Pengar och utseende spelar ingen större roll så länge man har tak över huvudet och ett liv som består av familjen, vänner och mannen man älskar. Men nu saknas en del av mitt liv, och självförtroendet är på botten. Jag tror, att om jag skulle vinna denna ”tävling” vilket jag mer än gärna gör, så skulle jag kunna gå rakryggad, känna mig snygg igen och förhoppningsvis kunna gå vidare snabbare! Självförtroendet är väldigt viktigt för att må bra och jag har nästan aldrig haft något, men nu vill jag ta tag i saken och göra tankar till handling! Kram från mig!

 3. hej, jag heter emma och är 15 år och jag skulle vilja vara med i tävlingen du har tsm med blondinbella.:D Jag vet inte om ja är försent ute men jag är ialf blond och har varit det sen jag föddes, jag skulle verkligen vilja göra en förändring med mitt hår. Kanske kan man endå bli lite finare och ja älskar verkligen Isabellas hår!! nu är det bara att hålla tummarna(y) 🙂
  kram Emmaa

 4. JOSEFINE GUSTAFSSON!!

  Behöver verligen du sminkas?! Du är ju redan skit snygg som du är?! :O Det problemet har inte jag 😉 kram och lycka till! Hoppas att du tänker lite på mig i din och Isabellas tävling 🙂

 5. Börjar du bli tunnhårig? Har du problem med manligt håravfall?
  Vi på Onlineapoteket.nu säljer Propecia (Finpecia) Till oslagbara priser.
  Finpecia är ett mycket prisvärt alternativ till det det dyrarare läkemedlet Propecia och har exakt samma verksamma ämne Finesterid 1mg.
  Hos oss beställer du finpecia snabbt och tryggt online, inga recept behövs.
  Vi har Finpecia från 249kr/månad! Spara pengar du me!
  Beställ idag och ha din order inom 1-3 dagar.
  http://www.onlineapoteket.nu

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *