snabb fika följd av blondering med Rosing och PT träning

Nu har jag stigit upp ur sängen fast jag vart väckt redan kl 09 av min vän och sångerskan Sofia Kjellgren för hon ville bli stylad imorgon och övermorgon för nåt uppträdande men jag mumlade typ ring salongen hehe…
Nu ska jag duscha sen blir den en snabb fika på cafet mittemot mig och efter det en promenad till drottninggatan 81 där jag ska träffa min Lnda för att färga hennes utväxt så hon är snygg inför sin kärleksresa med Peter 🙂 🙂
Efter håret ska vi äta tillsammans och efter det så ska jag på stan för att kolla lite nyheter i butikerna och ev hämta lite kläder jag får som spons….
Kl 19 ska jag träffa en PT  på SATS som ska hjäpa mig med min rygg skada, han ska vara duktig på diskbråck men han sa till mig att det kommer att ta mellan 3-6månader innan jag kan börja kunna träna  ordntligt eller jobba 100%,,,, FAN…… men men jag har inget val och hoppas bara på det bästa….

Många som inte gillar denna bild,,,, Själv älskar jag den, en av mina favorit bilder som jag har på min mobil display, kolla i tidningen Amelia sidan  sidan 18 där är bilden med eller i veckans nu sidan 97… gillar ni bilden?? Det är ok att kopiera den 🙂
Hörs sen när jag är på salongen

0 tankar om “snabb fika följd av blondering med Rosing och PT träning

  1. matilda says:

    haha varför skulle bilden vara läskig? det ändå läskiga är hur snygga ni råkar vara.. hm, länkade till din blogg..får väl hoppas att det var okej.

  2. anonymus says:

    Det är för mycket av allting! För mycket muskler, för mycket tuttar, för mycket läppar, sorry, men det är inte snyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *