Snart ska jag bli plåtad utomhus.

Snart ska jag bli plåtad utomhus. Idag har jag verkligen sovit ut länge och det behövde jag verkligen. Det vart sent igår kväll. Efter gröna Lund så satte jag med med gruppen Europé på hasselbacken på djurgården. Vi drack vin och hade det allmänt mysigt. Killarna är 46år och välbehållna gubbar. Dom var riktigt bra på scen och släpper sitt nya album på onsdag. Kul med comeback 20år senare. Efteråt så drog jag till Café Opera och träffade upp min vän Alex.

Joe Tempes med långa håret, Annika med sin Johnny boy 🙂

Här är deras lilla kärleks son Adrian som verkligen är en snäll gulleplutt 🙂

Här leker jag  barnvakt, barn brukar älska mig och jag älskar verkligen barn 🙂

John Norum med sin Camilla

Mina nallebjörnar

Jag och min goda vän Alex som jobbar som personlig tränare på sats odenplan,,, nån som behöver en personlig träning?? boka honom , han är inte bara snygg utan sjukt duktig på sitt jobb 🙂

Denna bild togs tidigare under kvällen när Måns sprang fram och tillbaks på scenen
Nu måste jag dra men kommer att blogga lite bilder från min plåtning under dagen
 
Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Snart ska jag bli plåtad utomhus.

  1. Isabell- magnus jakobssons dotter says:

    de ska bli´riktigt kul att klippa mig hos dig. jag kommer snart så magnus får prata med dig om någon dag 🙂 kram Isabell magnus jakobssons dotter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *