Snygg Erik och jag är buksvågrar…

Snygg Erik och jag är buksvåger. Då undrar ni säkert hur det ligger till.? Eller vad jag menar med det.? Haha jag ibland händer det bara saker och ting utan att planera det. Jag kanske berättar vad jag menar. Enda förklaringen är ju om jag vart med nån av hans tjejer..
Har sitter vi ute på waines Coffe på drottninggatan81 alltså på min jobb och fikar. Jag klippte Erik Segerstedt nyss och vi behöll hans blonda färg som jag färgade sist han var hos mig. Tycker inte ni oxå att han passar bra i lite ljusare.? Han är så skön och snäll som fan:-)
Gillar ni bilden?Hörs snart. Kyss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Snygg Erik och jag är buksvågrar…”

  1. Kan jag snöälla få träffa dig och Erik? vore ju en dröm med er två , bara fika alltså hihihih för att få er två i säng vore mer än en dröm och speciellt du Bobby som har så mycket snygga babes runt omkring dig

  2. Hej har helt fastnat på din blogg måste alltid in en gång om dagen och läsa lite=)
    Kan du inte börja lägga in lite hårtips?
    Ha det fint!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *