Söta Felicia blir blond.

Söta Felicia blir blond. Idag var lilla söta Felicia  13år hos mig och ville få en förändring. Hon brukar färga sig mörk hos mig annars men idag så gjorde vi massa slingor och sen avfärgning och efter den en lätt toning… Hon är dotter till mr Patrik som har monster dryck i Sverige……..

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon


0 tankar om “Söta Felicia blir blond.

 1. Kiri says:

  Vad fint det blev! Jag har alltid haft ljust hår, men för ett år sen färgade jag det mörkt och trivs jätte bra. Nu undrar jag dock om det gör jätte mycket skada åt håret om man bleker det från mörkt som Stephanie? Mitt hår är nu lite mörkare än Stephanies var före hon blondera, och jag har nångång haft ungefär likadant som det blev nu, dock med mera kallare toner. Jätte tacksam för svar för jag vill kanske bli blond till sommaren 😀

 2. Isabeli says:

  Hej Bobby!
  Tack för ditt svar uppskattas verkligen!:)
  Men vad bör man mer tänka på om man nu vill ha ett långt vackert, fräscht hår? hur mycket bör man klippa det? var tredje månad eller vad är ditt råd? Och när man väl använder hårinpackning hur länge bör det vara i håret enligt dig och bör man ha något annat i håret och skall man skölja det med varmt vatten osv osv.. Hoppas att du förstår mig och kan skriva ner dem viktiga detaljerna 🙂 Lär bli min sista fråga..
  Uppskattas enormt Bobby!
  Må gott! Mvh Isabeli

 3. Cindy says:

  Hej Bobby, den här produkten du använder för fransarna som verkligen ger effekt då du fått otroligt långa fransar hjälper den verkligen och vad händer när man väl slutat med den? sen om man får för långa kan det ju hända att man själv klipper dem t.e.x snett och så allt kan ju hända så vad bör man då göra enligt dig? och vad heter produkten? =)
  Tacksam för svar hoppas att du svarar nu uppskattas.. 🙂 Kram

 4. Lauren says:

  Hej Bobby!
  Vart kan man köpa Neu Lash? vart köpte du din? har hört att den knappt finns någonstans bortsett från nätet..
  Tacksam för svar 🙂

 5. Maria says:

  Heeej Bobby! Faaan vad glad jag blir när jag ser att du lyckas färga från mörkt till ljust… Det är sjukt, jag har varit hos hur många frisörer som helst.. Och ingen har kunnat få den där ljusa färgen som du gjorde på henne.. EXAKT den färgen vill jag haaaaaa!! Dom lyckas bara förstöra mitt hår hela tiden, och när dom färgar ljusare så blir det som Massaaaa stora fläckar i håret. Dom säger att det kan bero på att jag har så kol svart hår från början, så det blir svårt och färga om det till ljust! Jag är med Syrian och vet inte om det beror på mitt mörka hår men skulle uppskatta om du berätta mer om hur jag ska gå till väga. Tack för en fin blogg med =)) Kramar // Maria

 6. Lisa says:

  Hej Bobby! Fint det blev. Det händer ju rätt så ofta att man får in tjejer som är riktigt mörka med lager av toning eller färg på längderna, som vill bli blonda.
  Jag brukar tala om för dom att det är inte lätt att få till en snygg blond färg på bara ett frisörbesök, utan det kan ta lite tid, men jag har en fråga: hur kommer det sig att du slingar innan du avfärgar? Finns det något knep jag missat?
  Tack på förhand/ Lisa

 7. bobbys says:

  Hej Lisa,,,,
  går snabbare att först bleka slingor mewd 9%och lite 12% tills dom börjar bli blonda då avfärgar jag allt med slingorna i,, allt blir blondare och sen nyansera med nåt super kallt,, tex loreals milkshake med mix av 911… annars wellas toningar går oxå,,, för jag spar mewr tid ifall jag gör så än att först avfärga till nåt orange sen torka och sen slinga sen tona heheheh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *