Städningen klar och middag står på

Städningen klar och middag står på bordet. Efter 5timmars städning och massa fix hemma så känns det bra. Samuel lagade middag till mig. Det vart fläskfille med grönsaker. Fick även en grönsaks soppa. Här ser ni hur mycket mat jag äter och allt tog slut. Ser det inte gott ut.?.? Nu ska jag svara på en massa frågor och sen ska jag skriva lite hemlig info som jag inte kan berätta om men jag kan berätta att imorgon bitti ska jag göra en stor intervju med tidningen Amelia. Kommer även att göra blondinbella lite mörkare och efter det ska jag klippa Mattias från Emd. Kommer även att plåtas med Bella imorgon. Jag kanske lägger upp en intervju jag gjorde för tidningen Qx förra månaden. Hörs om ett tag för nu har jag sjukt mycket att skriva på datorn. Kram från en mätt och belåten Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Städningen klar och middag står på

 1. V says:

  Hej! Såg i Blondinbellas blogg att man kunde vinna en makeover och jag vill gärna vara med.
  Skulle verkligen behöva det.
  Good job med Bellas hår!
  (förstår att du blev mätt av all den där maten;))
  / V

 2. lina says:

  Jag har länge funderat på att tona håret brunt, men inte riktigt vågat. Har naturligt blont hår ner till midjan ungefär. Såg hur fin isabella blev i håret och det är exakt den nyansen som jag är ute efter. Skulle bli lyckligast i hela världen om jag vann makeovern!
  linabjorklund@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *