Stockholm arlanda programmet filmad

Stockholm arlanda programmet filmade mig och mina vänner i över 1timma nu på arlanda. Vi hade jätte kul med dom och självklart bjöd vi på oss själv ganska mycket. Filmteamet vart överlyckliga när dom såg mig på Arlanda. Mirza och Samer var oxå jätte duktiga framför kameran, inte för att vi agerade utan vi var oss själv och då blir det bra tv. Tv produktionen kommer att filma mig då jag landar hemma om 3veckor. Sitter på planet nu och måste stänga av min tel. Väl framme ska vi träffa upp jean Pierre Barda och andra vänner som väntar. Trevlig flygresa till oss puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Stockholm arlanda programmet filmad”

  1. Tjena Bobby! du verkar ha full koll på vilken ansiktskräm man ska använda sig av! vilken skulle du rekommendera för en 18 årig kille? 🙂 tack för svar påförhand

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *