Stockholms hetaste par går till asiatiska restaurang inne i Mall Of Scandinavia

Dagen innan midsommar var vi på 10 rätters par middag som våran vän Fabio Dano anordnade för oss på Buddhakhan inne i Mall Of Scandinavia.   Vi var 4 par 💚       Jag och min man Jimi Oduncu,                                   Samir Badran & Sigrid Berntsson ,           Alex Shirpey & Josefin Forsberg ,    Johannes Barcefer & Rebecka  Genç                          Kevin Orestes & Lina Spansk samt våran vän och fotograf Armand Dommer som fotade oss. 
Snacka om att det var en upplevelse att ha egna kockar som steker och flamberar fantastiska fisk och kött rätter framför oss. Roligaste var när Samir skulle leka kock, råkade tappa salt och Peppar över fotografens glas som välte ut. Tur att det var salt och peppar kvarn han lekte med och inte vassa knivar som kocken 🙈😂 
Måste verkligen tacka Fabbe och ägarna av restaurangen http://www.buddakhan.se/ 
Maten var sjukt god och sällskapet ännu godare. Johannes är ju lillebror bästavän och kul med kärleken Rebecka. Alex är en av mina absolut bästa vänner , liladant med vackra flickvännen Jossan. Snyggingen Kevin goes way back ocå plus att jag är glad att han träffat en fin tjej som Lina. 
Sigrid har jag känt lite ytligt i 6 år men mest för att hon vart danspartner med olika vänner till mig men nu när hon och Samir är partner på riktgt har jag lärt känna denna sköna fina tjej ännu bättre. Så glad för Samir träffat henne. Sist men inte minst Samir såklart. Han känns som en ung Bobby kopia haha. Minns mig själv för 10-15 år sen då jag var överenergiska och högljud på ett härligt sätt såklart. Ni förstår nog hur jag menar ni som känner mig. Alex har ju hängt med mig som bästavän i 13 år. Han såg skarpa likheter på middagen. Nu är jag en lugn och mera chill Bobby. Missförstå mig inte Samir är en sv dom härligaste jag känner 💚😍 
Det vart massa härliga skratt och så mycket god mat, nyttig mat oxå så det gjorde besöket ännu bättre. Efter några glad bubbel avrundade vi middagen eftersom nästa dag var midsommarafton och alla skulle fira med familjerna. Tog förväg sen åkte jag och min underbara man Jimi till Ekerö där vi skulle vakna upp för att ha hela helgen. Mer om midsommar kommer strax . Kram Bobby   

1 reaktion på ”Stockholms hetaste par går till asiatiska restaurang inne i Mall Of Scandinavia”

  1. Pingback: Vännen avslöjar: Samir och Sigrid är ett par | Hänt.se

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *