Stockholms hetaste par gÄr till asiatiska restaurang inne i Mall Of Scandinavia

Dagen innan midsommar var vi pĂ„ 10 rĂ€tters par middag som vĂ„ran vĂ€n Fabio Dano anordnade för oss pĂ„ Buddhakhan inne i Mall Of Scandinavia.   Vi var 4 par 💚       Jag och min man Jimi Oduncu,                                   Samir Badran & Sigrid Berntsson ,           Alex Shirpey & Josefin Forsberg ,    Johannes Barcefer & Rebecka  Genç                          Kevin Orestes & Lina Spansk samt vĂ„ran vĂ€n och fotograf Armand Dommer som fotade oss. 
Snacka om att det var en upplevelse att ha egna kockar som steker och flamberar fantastiska fisk och kött rĂ€tter framför oss. Roligaste var nĂ€r Samir skulle leka kock, rĂ„kade tappa salt och Peppar över fotografens glas som vĂ€lte ut. Tur att det var salt och peppar kvarn han lekte med och inte vassa knivar som kocken 🙈😂 
MĂ„ste verkligen tacka Fabbe och Ă€garna av restaurangen http://www.buddakhan.se/ 
Maten var sjukt god och sĂ€llskapet Ă€nnu godare. Johannes Ă€r ju lillebror bĂ€stavĂ€n och kul med kĂ€rleken Rebecka. Alex Ă€r en av mina absolut bĂ€sta vĂ€nner , liladant med vackra flickvĂ€nnen Jossan. Snyggingen Kevin goes way back ocĂ„ plus att jag Ă€r glad att han trĂ€ffat en fin tjej som Lina. 
Sigrid har jag kĂ€nt lite ytligt i 6 Ă„r men mest för att hon vart danspartner med olika vĂ€nner till mig men nu nĂ€r hon och Samir Ă€r partner pĂ„ riktgt har jag lĂ€rt kĂ€nna denna sköna fina tjej Ă€nnu bĂ€ttre. SĂ„ glad för Samir trĂ€ffat henne. Sist men inte minst Samir sĂ„klart. Han kĂ€nns som en ung Bobby kopia haha. Minns mig sjĂ€lv för 10-15 Ă„r sen dĂ„ jag var överenergiska och högljud pĂ„ ett hĂ€rligt sĂ€tt sĂ„klart. Ni förstĂ„r nog hur jag menar ni som kĂ€nner mig. Alex har ju hĂ€ngt med mig som bĂ€stavĂ€n i 13 Ă„r. Han sĂ„g skarpa likheter pĂ„ middagen. Nu Ă€r jag en lugn och mera chill Bobby. MissförstĂ„ mig inte Samir Ă€r en sv dom hĂ€rligaste jag kĂ€nner 💚😍 
Det vart massa hĂ€rliga skratt och sĂ„ mycket god mat, nyttig mat oxĂ„ sĂ„ det gjorde besöket Ă€nnu bĂ€ttre. Efter nĂ„gra glad bubbel avrundade vi middagen eftersom nĂ€sta dag var midsommarafton och alla skulle fira med familjerna. Tog förvĂ€g sen Ă„kte jag och min underbara man Jimi till Ekerö dĂ€r vi skulle vakna upp för att ha hela helgen. Mer om midsommar kommer strax . Kram Bobby   

En tanke om “Stockholms hetaste par gĂ„r till asiatiska restaurang inne i Mall Of Scandinavia

  1. Pingback: VÀnnen avslöjar: Samir och Sigrid Àr ett par | HÀnt.se

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *