Subeyde fixar Häxan Meral inför fes

Subeyde fixar Häxan Meral inför festen ikväll på café opera. Det är finest awards som jag oxå ska gå på. Jag ska dit med Therese Grankvist. Jackie Ferm och Bobby från mammas pojkar. Alla andra vännerna är redan där då så det kommer att bli en kul kväll. Nu måste jag jobba men skickar bild sen kyss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Subeyde fixar Häxan Meral inför fes”

 1. Hej fina Bobby! Hoppas allt är bra med dig.
  Jag undrar vad man bör tänka på när man använder hårinpackning? T.e.x hur länge det egentligen skall vara i håret och vad man skall ha över håret och och man sedan skall tvätta håret med varmt/kallt vatten osv osv.. ja alla viktiga detaljer för att man skall få så bra effekt som möjligt 🙂
  Skulle uppskattas enormt om du svarade på denna fråga och skrev ner dem viktiga detaljer för att man skall få ett fint och fräscht hår helt enkelt sen kan du ju en hel del saker och vill gärna att du delar med det 🙂
  Ha en fin kväll! Kram /Cindy

 2. Hej!
  Apropå Subeyde, så kom jag att tänka på att ni fortfarande ”lånar” salongen Hunky Dolls. Nu undrar jag, när kommer ni tillbaka till Drottninggatan?
  Kram! =)

 3. hej Marie vi kommer inte att flytta tillbaks till drottninggatan 81 men kommer att hitta ny lokal snart hoppas jag,,, om du läser inlägg från fredag så ser du varför,,, krammmmm

 4. Heej<3 Jag har gjort ett litet misstag (skulle färga håret brunt) men det blev svart
  Jag har jätte långt hår det går under naveln.. Så nu undrar jag hur jag ska göra för att få tillbaka min bruna hårfärg.. Vill helst inte bleka håret
  plzz JAG HAR PANIK!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *