"Superhair gav mig självförtroendet tillbaka"

Jag är så himla glad och tacksam för den super positiva feedback och respons jag fått på mina Superhair. Får dagligen ca 20 mejl eller kommentarer av olika personer runt om i landet om att hur bra resultat dom fått på håret och naglarna. Ni vet när kunderna säger ”wow men dem funkar ju på riktigt”, detta är det bästa vi använt eller när flera säger att Bobbys Superhair är det enda som funkat på dem. 
Det värmer i hjärtat att jag kan hjälpa andra med att få ett friskare och starkare men framförallt ett längre hår. 
Igår säger kassörskan på ica Superhair gav mig självförtroendet tillbaka” förstår ni vilken härlig känsla jag fick då. 
Kan berätta lite kort om att Superhair hjälper både kille och tjejer med att ge finare hy, minskar torr botten och hjälper även mot lätt acne, att få tjockare naglar men framförallt ett bättre hår. 
Viktigt är att ta dessa minst 6-12 månader för bästa effekt. Redan efter 2-3 månader börjar du märka skillnad och det är då man ska fortsätta tills man är nöjd med resultatet och inte sluta just när näringen börjar ge effekt. Ni finner dessa Här 
Tips beställ minst 3 burkar så ni har kommande månaderna och  får en rättvis bild av produkten. Mina allra bästa tips är att beställa flera innan sista är slut för att inte komma ifrån super effekten som är målet💫 
Soliga söndagskramar Bobby ☀️

1 reaktion på ”"Superhair gav mig självförtroendet tillbaka"”

  1. Hello blogger, i must say you have very interesting posts here.
    Your website can go viral. You need initial traffic only.
    How to get it? Search for: Mertiso’s tips go viral

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *