Bobbys Super Hair

Bobby’s Superhair är en skräddarsydd produkt utvecklad i samarbete mellan Bobby och Better You AB och kommer inom snart framtid finnas i de flesta hälsobutiker i landet. Bobbys Superhair har på kort tid kommit att bli revolutionerande inom segmentet hårkontroll. Den noga utvecklade formulan som skapats tillsammans med de främsta inom branschen, gör den unik i sitt slag! Bobbys superhair lämpar sig för personer som önskar förbättra sin hårkvalitet genom att tillsätta naturliga födoämnen i form av vitaminer och mineraler.


Beställ här


Innehåll

  • Biotin (B8) är av många ansett som det viktigaste vitaminet för håret. Förhindrar att håret blir grått och gunderar som näring till hårsäckarna.
  • Vitamin B5 (Pantotensyra) är bra för celltillväxten och skyddar hud och hår från skador, håller huden fuktig, är bl.a. bra mot klåda och irritation i hårbotten. Används av många mot hudbesvär mot t.ex. finnar och acne.
  • Kiselnivåerna i kroppen minskar med åldern. Detta leder bland annat till att elasticiteten och återhämtningsförmågan hos våra vävnader minskar. Ett extra tillskott av kisel hjälper till att bygga upp bindväv och främjar tillväxten av hår och naglar.
  • Linfröolja är känt bl.a. för att göra huden len och mjuk. Den innehåller naturligt höga nivåer av bland annat omega-3 fettsyror.
  • Hirsextrakt, många upplever att hirs reparerar kluvna hårtoppar.
  • MSM ger kroppen tillskott av viktigt svavel som används för att hålla kroppens mest förekommande protein, kollagen, mjukt och smidigt.


Beställ härBeställ här