Tack Maria för dom fina orden, dom värmde verkligen

 Fick se detta inlägg på Marias blogg som jag inte ens känner. Det värmer verkligen då jag ser såna fina komplimanger, tack söta

Tillägnar ett inlägg till en finhjärtad människa.

Idag finns det otroligt mkt bloggare. Jag vill så gärna yttra mig om en person som jag följer varje dag. Den mest orginella, den mest genomgoda och mest äkta är Bobby! Här hittar du hans blogg  http://bobbys.spotlife.se/. Det finns inte någon annan person ute i bloggbvärlden som jag respekterar mer. Kunde inte alla killar bara vara lika goda och helt gullenuttiga som honom?! ;D Den här killen ska ha så jäkla mkt cred! Tycker att hans sprider sånt fint budskap. Skulle kunna skriva hur mkt som helst om den här mannen. Jag är ritkigt stolt över att den här personen som är så vacker både på insidan och utsidan tillhör samma ursprung som jag.
Vill därmed tacka honom också för en riktig toppenblogg som man kan följa varje dag och få en nyttig inspiration av. �nskar honom all lycka och framgång! Bobby is da shit! =)
Puss och kram, Maria

0 tankar om “Tack Maria för dom fina orden, dom värmde verkligen

 1. Maria says:

  Du din urgulliga sönöt!!!! Jag har inte tillräckliga ord för att kunna förklara hur jäkla underbar du verkligen é! Det värmer från min sida riktigt rejält också ska du veta! tack för en jäkla bra blogg och all energi du sänder ut varje dag! �ndra inte på någonting, inte något alls. Du är perfekt som du é!
  Massor av pussar och varm kramar, Maria!

 2. Anna says:

  Hej Bobby! Jag har en fråga om din kompis Alex….hur gammal är han, vilken typ av tjejer tycker han om o tycker han om ”äldre” tjejer? 🙂 🙂

 3. Ina says:

  Jag måste bara säga detta! Köpte ditt mousse igår och testade det i morse, och har aldrig varit så nöjd med mitt hår!! Skitbra verkligen. �ntligen nåt som funkar :):):) Kram

 4. Ida och Emmelie says:

  Hej Bobby! Vi går första året på Västerås praktiska gymnasium inrikting Frisör/Stylist och håller på att skriva ett abete om dig. Därför skulle vi önska att du svarade på frågorna:
  1. Vad innehåller ditt märke för produkter och vad är priserna?
  2. Varför ville du bli frisör?
  3. Tar du emot praktikanter? Och i så fall, från vilken årskurs?
  Hoppas att du har tid att svara på våra frågor.
  Kram Ida&Emmelie.

 5. Hannah says:

  Hej! Såg att Du precis svarat på en massa frågor, men hoppas Du kan ta Dig tid att svara på även denna;)
  Har precis köpt en vågtång. Det jag undrar är vilka produkter jag ska använda för att få bästa resultat. �nda från duschen (balsam/inpackning osv) ska jag ha mousse i håret och sådär.. Ge gärna förslag på produkter:)
  Tack, ha det bra, ta hand om Dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *