Gapa stort….. Jag träffade PRINS Carl-Filip


Jag tappade en liten bit av min fram tand som jag fick lagad för 2veckor sen men den lossnade igen, fast jag kom försent till tandläkaren så jag få komma tillbaks på tisdag igen……
Idag fick min tandtekninker Fredrik polera mina tänder och självklart så såg dom fantastiskt bra ut tyckte han eftersom jag är här så pass ofta och tar hand om dom väl… Gapa större säger han hela tiden hehe och jag ligger bara och leker med min kamera och skickar sms….
Efter mitt besök så promenerade jag på karlavägen i mot stureplan och påvägen så tog jag en kaffe på coffe foum och där brevid mig satt prinsen Karl-Filip med 2 vänner….. Han är sjukt fin prinsen och blir bara snyggare för varje år…. Tycker inte ni ocå det ???
Jag brukar stöta på honom lite lite här och där på olika ställen i storstan…. Ja ja jag kan sluta drömma att han kommer att gifta sig med mig och att jag blir prins BOBBY 🙂 känner ju hans kusiner och några vänner till honom men jag tror inte det hjälper:-)
Vore inte det nåt att få en prins??? Då blir jag första syrianska prinsen hahahahah
Nu sitter jag på Baresso på nybrogatan och äter en jätte god hälso tallrik, stället äga av mina kusiner….
Hörs snart pössssssssssssss
 
 
Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Gapa stort….. Jag träffade PRINS Carl-Filip”

 1. Bobby jag har en fråga, är du singel nu? snälla svara på det, jag har hört från olika personer att du är det och att du dejtar en kille som heter Robin.
  Jag vill att du ska veta att jag skulle göra allt för att träffa dig.
  puss A

 2. tja! Klart att Karl filip är snygg och visst en prins vore ju aldrig fel..
  Men om man ska säga såhär: Så är du grymt mkt snyggare =)

 3. Jag måste säga att du verkar vara en toppen vän för Linda och allt tjejer som du hänger med, lyckor dom
  kram från Dalarna

 4. ja tror inte prinsen är bög tyvärr . Men ja måste säga att ja diggar dig ändå bobby! skulle vilja klippa mig hos dig men bor i Göteborg :/ + en fråga, på vilka ställen har du botox? / kram Annie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *