Therese Grankvist, fd Drömhus sångerskan

Therese Grankvist, fd Drömhus sångerskan ,  minns ni när hon var megakänd som drömhus.?.? Hon har vart vän och kund hon mig i snart 12år. I dagens läge är hon megakänd i England och runtom i europa. Gillar ni hennes musik.?.? Själv älskar jag hennes hits som hon haft genom åren. Idag gjorde jag massa slingor och vi behöll hennes hår kort. Annars brukar vi sätta i en massa extensions and i love it. Hon lovade mig att det blir långt nästa gång hehe. Hon kommer att släppa nya singeln och albumet i februari och kommer att inviga modeveckan här hemma i Sverige. Jag lovade även att åka och hälsa på henne i London där hon bott senaste åren. Jag var där för ett tag sen och fixade henne hår inför ett stort jobb, fan va jul vi hade, men jag kommer inte att skriva nåt i bloggen om alla äventyr 🙂 ska ta tåget nu till örebro. Kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *