Grattis Viktor frisk till din nya lÄt och bok om Adhd

Idag vill jag hylla min vĂ€n Viktor frisk  som bĂ€sta fredagstipsđŸŒč För alla som har adhd eller har en nĂ€rstĂ„ende som har diagnosen kolla hit! Min vĂ€n Viktor har skrivit en bok och Ă€ven en lĂ„t som handlar om hans personliga resa med diagnosen som slĂ€pps idag. đŸ’«
 Snyggt jobbat Viktor! Du Ă€r grym pĂ„ det du gör. FortsĂ€tt att va en bra förebild för sĂ„ mĂ„nga andra👌
Tack för boken. Kanske blir första jag lĂ€ser pĂ„ flera Ă„r, eftersom jag sjĂ€lv har Adhd sĂ„ har jag svĂ„rt med lĂ€sning men denna bok förtjĂ€nar att lĂ€sas💙
Mera om min adhd kanske ni fĂ„r höra om en annan dag dĂ„ jag inte skrivit om det innan men cred till dig Viktor
#minsuperkraft #alltordnarsig 

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *