Träning innan Brittney. Jag är på gymet och tränar bröst

Träning innan Brittney. Jag är på gymet och tränar lite bröst och kondition innan jag snart måste ta mig till salongen på drottninggatan81 där allas favorit Danny sitter och väntar på mig. Jag ska klippa honom, hm få se om det blir snagg eller om vi spar ut det lite denna gång. Efter klippningen ska vi alla gå tillsammans på Brittneys konsert på globen. Kommer att bli hur kul som helst. Hon är ju en grym världs artist som verkligen vet hur hon ska dansa och uppträda på scen. Jag måste träna klart så inte Danny får vänta allt för länge. Denna bild tog jag nyss på gymet. Gillar ni den.? Puss å kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Träning innan Brittney. Jag är på gymet och tränar bröst”

  1. Lovar de finns INGEN av Dannys fans som vill att du snaggar honom. Ingen i hela världen!! Nämn bara inte de ordet! Så många som skrivit o tycker detta. Han borde inte klippas alls nu! Han var ju som sagt otrooooligt snygg på sommarkrysset i den frillen han hade. Du får bara klippa 1 millimeter, inte mer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *