Tryck i brösten. Jag tränade med Mirza och Daniel.

Tryck i brösten. Jag tränade med Mirza och Daniel. Vi tränade bröst i 30minuter sen drog jag och sola solarium i 30min. Jag var tvungen att ha handduk på ansiktet för att jag inte ska sola ansiktet när jag gjort kemisk peeling. Medans jag sola så pratade jag med Linda i tel och jag var tvungen att skvallra allt som hänt senaste dagarna.
Det är mycket privat som är väldigt känsligt som jag inte vill prata om på bloggen, jag delar med mig ändå ganska mycket privata tankar meny inte så mycket när det gäller mitt privata kärleksliv. Känner att jag inte vill blotta mig för mycket och sen med respekt till mitt ex och dejt att inte säga för mycket. Vad ska mina läsare göra en fredags kväll.?
Själv promenerar hem för att snart äta nåt riktigt gott och sen bara vila framför tv någr datorn. Jobbar ju imorgon några timmar bara sen har jag full späckat schema hela dagen och natten. Mer mm det kommer sen. Hörs sen sötisar kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Tryck i brösten. Jag tränade med Mirza och Daniel.

  1. diana says:

    Hej Bobby…jag verkligen älskar din blogg..du verkar vara en sån fin människa..och ja avgudar ditt jobb..du är verkligen så duktig..Jag vill ge dig en eloge till att du är så öppen med din sexuella läggning..jag menar du är ju syrian och jag likaså..och man vet hur vårat folk är,de snackar så mycket skit och dömmer en speciellt över sånna saker…hur har folk bemött dig och reagerat på det?får man fråga det?Fortsätt med det du gör,på att vara en sån fin och underbar människa..och du..när du e som deppigast..vilket du verkar vara varann..tänk bara på att det kunde varit värre och finns folk som har det värre…va glad att du e frisk och har hälsan…Goo Bobb kramar Diana

  2. AM says:

    Underbaraste Bobby! När avgör du din komplimangtävling? Jag lovar att ge komplimanger också efter att tävlingen är avgjord! 🙂 Ha det gott, du fina filur!

  3. Anonym says:

    stackars dig:( lyssna på timbuktus låt det löser sig… jag såg iaf samuel i örebro och då kunde jag inte hålla mig och sa till honom att han hade världens snyggaste pojkvän eller föredetta lite avundsjuk haha då kollade han bara på mig och tror han undrade om jag var en idiot hahaha. ta hand om dig! hoppas allt löser sig och tycker du ska lägga upp mer bilder på din kusin eller vad det är, du brukar gymma med honom, han är syrian och skiit snygggg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *