Tvkväll med massa godis

 
Ikväll vart det massa massa godis, läsk och en massa tv tittande med Ugly Betty, följd av min favorit serie Desperate housewifes, sen Christine och nu kollar jag på brothers & Sisters…..  Snacka om att jag bara slappat i soffan vilket har varit riktigt skönt…. Så nu ska jag blogga klart för ikväll för jag har en härlig dag framför mig då jag ska till Borlänge redan kl 09…
Där kommer jag att ha några riktigt heta möten som jag inte får avslöja riktigt ännu men snart får ni veta vad som händer 🙂
Senare på kvällen blir det studentskiva och jag ser framemot det, blondinbella och hennes klass har skivan och det kan bli riktigt kul med en massa 18åringar som kommer att vara smått berusade haha. Jag kommer att träffa Robin som ska med på festen, ni minns snygga killen som hjälpt mig att hitta snygga kläder… Han kallas StilRobin.com Kolla gärna in hans populära blogg 🙂 Bra namn på bra blogg 🙂

Köpte denna snygga thirt idag på Focus, där hittar jag jämt snygga kläder så alla killar som vill ha nåt snyggt eller tjejer som vill att era killar ska ha stil kolla in butiken som ligger 20meter från min salong. Eller hur är det en snygg röd färg som passar mig??
Nu ska jag passa på att önska er alla en riktig godnatt med en stor pussssssss av mina härliga läppar haha

0 tankar om “Tvkväll med massa godis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *