Vackra Tobias var hos mig idag. Jag

Vackra Tobias var hos mig idag. Jag klippte och färgade hans hår. Tobias har jag klippt och umgåtts med sen har var 17år. Då var han modell för mig och gjort några plåtningar för mig under åren. Nu 6år senare är han 23år gammal och snart sveriges nya Marcus Schenkenberg. Vill ni se fler bilder på honom.?.? Isåfall kan jag lägga upp dom senare:) snart kommer ni att få se honom i tv rutan. Kram

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Vackra Tobias var hos mig idag. Jag”

 1. Hello! Testar lyckan och hoppas jag blir utvald 🙂 är naturlig blondin men blekte håret en massa när jag va yngre (varför vet jag inte) har dessutom varit mörkhårig och jag älskade det och fick riktigt många komplimager för det. Blev blond igen efter ett tag, mycket p.g.a att den mörka färgen rann av mig och jag va tvungen att färga utväxten hela tiden! Drömmer om att bli mörk igen till hösten och vintern. Så vill du ha en utmaning- pick me! 😉
  (skrev en comment i ett annat inlägg men tror inte den kom med)

 2. ojoj vilken snygging 😉 klart jag vill vara med och tävla om en makeover! just nu är jag inte alls nöjd med min hårfärg och det vill jag göra något åt så kolla in min blogg för bilder!

 3. Hej Bobby!
  Satt o käka samtidigt som dig på Waynes idag. den ensama lilla blondinen som satt o käka. 🙂
  Kul o se dig irl, haha. Antar att de var tobias som satt med då? 🙂
  Har även vart med o tävlat i hår makeovern.. Så om du tyckte att jag behövde akut hjälp, så stämmer de 😉 haha
  Men ville bara slänga in en kommentar, o göra dig medveten om att u made my day ! 🙂
  / J

 4. Haha, vad kul!
  det ska jag absolut göra. Flyttade precis upp hit till storstaden i fredags, så jag kommer säkert komma förbi fler gånger. Och en vacker dag kommer jag komma in o klippa mig med säkert! 🙂
  Ha en fortsatt underbar vecka!
  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *