Välkommen till världen Bobbys Beauty Slim


Wow som jag längtat efter dig bebis nr 2💞 måste erkänna att jag längtat efter barn sen många år tillbaka och bebisar ska jag få tillsammans med min man❤️ när det bli av är personligt och hemligt men det kommer att bli längre fram i framtiden. Ingen stress då vi bägge är unga och virila. Nu ska min man satsa på sin karriär som mäklare och jag med mina produkter och där kan jag stolt presterar BEBIS nr 2. Bobbys Beauty SlimÄntligen kan jag stolt berätta för er alla att nu lanserar jag mig mitt efterlängtade viktminskning och skönhets kapsel💫🙏🏻
Efter succén med kosttillskottet Bobbys Superhair, har önskemålen om fler Bobbyprodukter varit många.Jag har jobbat som frisör under 25 år och med bakgrund mot den erfarenheten krävdes att nästa produkt hade samma naturliga plats i Bobbys vardag som Bobbys Superhair.Träning och området fettförbränning är något som Jag arbetat med och inom under lika lång tid som min karriär som frisör.Jag är nyfiken och prövat nya saker har har även samlat på mig massa nyttiga erfarenheter genom egen användning under lång tid även inom områden som fitness, kosttillskott och viktkontroll.Nu presenterar jag stolt ett nytt samarbete mellan Better You och MR Bobby Oduncu – BOBBYS BEAUTY SLIM!JUST NU TILL INTRODUKTIONSERBJUDANDE 199:- (299:-) Tips beställ hem 3 st HÄRInnehåll per 2 kapslarGuarana extrakt – 750 mg (varav koffein 150 mg)Acetyl L-karnitin – 400 mgL-Tyrosin – 400 mgVitamin B5 (pantotensyra) – 250 mgVit kidneyböna – 200 mgN-Acetyl-Cystein – 100 mgGrönt té extrakt – 50 mgZink-citrat 10 mgSvartpeppar (piperin) – 5 mgRekommenderad dagsdos:Intag 2 kapslar dagligen. Kapslarna sväljes hela tillsammans med ett glas vatten. Om du vill undvika de vegetabiliska kapslarna kan innehållet tommas direkt i vattnet.Ingredienser:Guarana extrakt, Acetyl L-karnitin, L-Tyrosin, Vitamin B5 (pantotensyra), extrakt av vit kidneyböna, N-Acetyl-Cystein, Grönt té extrakt, mineral (zink-citrat), Svartpeppar (piperin), vegetabilisk kapsel (HPMC).Viktigt:Rekommenderas ej för personer under 18 år. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion. Förvaras oåtkomligt för barn. Dagsintaget bör ej överskridas. Innehåller koffein (75 mg/kapsel). Rekommenderas ej för barn och gravida eller ammande kvinnor.

En tanke om “Välkommen till världen Bobbys Beauty Slim

  1. Denize says:

    Hej ! Jag har en fråga angående Bobbys beauty slim. Jag är snart klar med den första burken och har beställt nya nu. Jag och pojkvännen tycker de verkar bra ! 😊 Vi tar en tablett på morgonen och en på kvällen, ska man göra det ? Eller ska man ta båda på en gång ? Vilken tid i så fall?
    Mvh Denize

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *