Välkommen till världen Filip:) igår

Välkommen till världen Filip:) igår fick min kusin Michael en till son med sin underbara Sofia. Förra sonen fick namnet Isak och lillkillen fick namnet Filip. Eller lillkille är fel ord, sötisisen vägde 5kg och 53cm lång:) det är så kul för att alla mina kusiner och även mina syskon har just fått små bebisar. Själv ska jag hem en snabbis och sen på glöggfest hos mina vänner Tobias och Jakob. Kram till alla som läser min blogg, även till er som inte vill ha en kram får en tvångskram

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Välkommen till världen Filip:) igår”

  1. Hej! Tänkte bara skriva att jag är supernöjd med ditt spray! har provat allt då mitt hår är så tjockt och svårt att styla, det brukar bara lägga sig ner. men köpte ditt spray för några dagar sedan och är så himla nöjd 😀 nu kan man ju faktiskt vara snygg i håret en hel dag!

  2. naaw så söt 🙂 vilket sammanträffande min äldsta pojke heter Philip och min yngsta Isac som oxå vägde 5 kg hihi 🙂 beklagar händelsen i din salong 🙁 kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *