Var på P3 med modebloggerskan Agnes

Var på P3 med modebloggerskan Agnes. Hon hamnade på plats nr 15 som världens bästa mode bloggare. Det är ju hur coolt som helst. En skön och trevlig tjej. Vi satt nästan 1timma i radio och pratade hår mode och annat skoj. Det var jätte kul att vara hårt i P3 populär:) Sitter nu i taxi igen som är beställt åt mig av radiokanalen. Jag ska iväg på ett annat litet möte på 30min sen ska jag till salongen. Linda Rosing och Magnus Hedman kommer till mig snart. Bägge ska färga och klippa sig. Mer bilder kommer snart. Stor puss å kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Var på P3 med modebloggerskan Agnes

 1. Petra says:

  ….hjäääääääälp mitt hår har blivit klassiskt orangegul efter jag blekt det hemmad (det stod på förpackningen att den ska motverka gult hår och ge stänkt av silver – bullshit!). Lyssnade på dig på radion och du verkar kunna de mesta om hår så jag provar maila… Har köpt två olika silvertoningar på frisersalong men ingen av dem har hjälpt. Finns det något annat klassiskt knep för detta klassiska misstag??

 2. ninorta says:

  Hej Bobby,
  Du är en sån härlig kille, du verkar vara så trevlig.
  Jag älskar att läsa din underbara blogg.
  Du är så otroligt lik en journalist som heter Jacob Rudolfsson.
  Kram N

 3. Tanya says:

  Nu har jag ännu en gång skrivit om bögar som jag bokstavligen tycker om och diggar. Finns inget roligare sällskap än bögar. Me love it.
  Uppskattar en titt på det och att fler börjar förstå att samhället inte går ut på att döma människor för ens läggning och istället uppskattar våra medmänniskor för den dem är!
  Puss o kram!

 4. Liselott says:

  Hej Bobby!
  Jag har en hårfråga.. Jag är ljust blond och kall (eller sommar som vissa säger) och vill nu bli lite mörkare. Enligt min frisör behöver jag en askig ton för att det ska passa mig. Jag tycker det ser typ grått och råttfärgat ut. Har jag några chanser att få en mörkblond/brun färg som passar men inte är för askig och tråkig?

 5. Francesca Lopez says:

  Hejj sötis!
  Hahaha shit va kul du verkar ha!
  Jag vill också leva lite som du, Grattis för nr 15 som världens bästa mode bloggare!! 😀
  Hahaha va du fick mig o skratta när du skrev om Prinsen!
  Ne du e bara rolig Bobby! Fortsätt dela med dig din glädje, för jag njuter av den
  Puss ta hand om dig!
  Chao

 6. Josefine says:

  �h, vackraste Bobby jag skulle verkligen behöva dina magiska händer i mitt hår! Får nog ta och boka tid hos din salong även om det inte är du som kommer att klippa och färga så känns det som att det kan bara inte gå fel;-)
  Hoppas du haft en fab dag!
  Kramar Josefine – Glamourmaman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *