Stadsparken i Uppsala med Bino…….


Nu har jag gjort massa skoj pÃ¥ stan…… Här stÃ¥r jag med Maries hund Bino och inte albino som jag trodde han hette hahahah kolla färgen bara.
Vi har promenerat och solat i några timmar nu. Fan vilken underbar dag vi haft i Uppsala idag. Vi har bara njutit av vädret och butikerna i stan, mest uteserveringarna. Jag har tagit massa bilder som jag kommer att lägga upp sen när jag kommer hem till Stockholm.
Till er alla som bor i Uppsala vill jag säga att ni bor i en av Sveriges mysigaste stad och så är det nära Stockholm så det är en stort plus :-)Nu går vi längst hamnen och tänkte sätta oss på nåt mysigt ställen föratt äta nåt gott innan vi åker hem.
�r det några härliga uppsala bor som läser min blogg?? Alltid kul att veta på ett ungefär hur många det är:-) Vet att jag träffat på massa killar och tjejer som säger att dom läser min blogg, just här i Uppsala:-)
Hörs snart puss från en svettig Bobby
Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Stadsparken i Uppsala med Bino…….

 1. Elin says:

  Bott i Sthlm men nu bor jag i Uppsala sedan några år tillbaka. Håller med helt och hållet om att det är en mysig stad. Ta med dig pojkvännen och flytta hit!

 2. uppsala says:

  men tyyypsikt att jag har vart upptagen dom senaste dagarna så har inte kunnat läsa din blogg, och just dom dagarna har du vart i uppsala =( Nu ska jag börja gå in och läsa din blogg flera gånger per timme =D hahah

 3. Evelina Skagerlind says:

  Hej Bobby! Jag tycker att du har en jättebra blogg som är rolig att läsa. Du verkar vara en ärlig kille med ett stort hjärta. Jag såg dig faktiskt på stan i Uppsala i söndags. Kul att du gillar Uppsala, det gör jag också har bott här hela mitt liv. Och det är en stor fördel att Stockholm ligger så nära, jag brukar åka dit lite då och då. Kram /Evelina

 4. liiah says:

  såg dig i uppsala för några helger sen, hade lite förutfattade meningar om dig men efter att jag har börjat läsa din blogg tycker jag att du verkar vara en jätte härlig kille! lycka till med allt, kram Linnéa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *