Vb: Lite bilder från igår, heta blattekillar på fest

Nu sitter jag på jobbet och känner mig allmänt trötttttttt,,,, Jag hade min vän Tobbe Larsson på besök här i salongen, sveriges bästa hästkille,,,,, Han kommer med eget tv progran i Januari på SVT,,,, grattis till dig Ystads egna prins…. Efter det så kom Samuels syster Zandra med pojkvänner Pontus,,, Jag färgar Zandras hår nu medans Samuel och Pontus går på stan för att köpa presenter till oss,, haha vi hoppas på det iallafall….
Här är några bilder från igår och fler från ikväll kommer väl oxå då jag kommer att hitta på nåt skoj

Bobby Oduncu , Alexander Shirpey, Amre Osman och Samer Louis Gibbo….

Det var så många killar på festen så Alex behövde facebook hehe, nejdå han skulle visa mig vad en tjej skrev till honom, vi berättar allt för varandra

Jakob och Tobias är killarna som hade den årliga festen, dom är 10poängare bågge två, så osvenska men ändå svenskar

Jag åt världens godaste och största mums-mumsPå kebaben på sveavägen
 
Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Vb: Lite bilder från igår, heta blattekillar på fest”

  1. hej bobby!
    i februari skulle det vara en ”modelltävling” i sundsvall, med styling, sminkning o.s.v. kommer du att vara där då? jag har hört om något sånt för jag ska vara med som en av deltagarna.
    kram från isa! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *