Veckans Nu, Bobby vet bäst med Victoria Silvstedt

Hej allihoppa som läser min blogg, denna bild finns på sidan 97 i Veckans Nu. Brukar ni läsa denna tidning?? Jag tycker att det är en av dom absolut bästa skvaller tidningarna som finns eftersom det är så mycket snyggt och annat smaskens om alla Hollywoods stjärnorna och inte bara massa påhittat skvaller som det står i hänt extra eller se&hör haha, klart mycket är sant där oxå men såååååååå mycket är överdriver eller påhittat och sen står den så mycket om många av mina vänner som inte är sant…
Så köp veckans nu och kolla in alla snygga bilder och självklart min egna sida i denna tidning, jag finns med på sidan 97 varje vecka sen 6månader tillbaks….
På denna bild är jag med Victoria Silvstedt, bilden togs för några veckor sen då vi fikade eller lunchade på Grand Hotel och fröken Silvstedt var här på 2dagars semester eller snarare jobb 🙂
Nu ska jag kolla på tv och försöka att sova lite tidigare, har ont i halsen och vill inte bli sjuk, hoppas verkligen inte att det bli så för jag har ont i halsmandlarna just nu 🙁
Hoppas det bli fint väder denna vecka så att alla ni som har ledigt från skolan får lite sol och bad och för resten av sveriges befolkning oxå 🙂
Sov så gott allihoppa så hörs vi imorgon bitti…. Imorgon ska jag jobba och gå på pt träning och göra annat skoj, bla jobba med min syster Ninni så jag längtar verkligen till jobbet, har saknat att ha henne hos mig

0 reaktioner på ”Veckans Nu, Bobby vet bäst med Victoria Silvstedt”

  1. vilken koll du har!!! Jag har noll koll på nått. men så är de att bo ute med bönderna ha ha..
    Du är då så grymt fin på alla håll och kanter..Puss fårn bondjäntan 😉

  2. lär dej stava bätttre. sluta säga att alla är så gullig och världens bästa, har du ingen verkligenhetsuppfattning,
    och inga fler bilder på gabriella, hon är så dryg o alltid flottig i ansiktet.

  3. du borde välja bättre vänner än gabriella, hon e en riktig bimbo, vet ingenting om någonting, jag trodde bättre om dig min vän..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *