Vem vill du ha.? Vet

Vem vill du ha.? Vet att jag visat denna bild innan men eftersom jag sitter på tåget och har det tråkigt samt bytt minneskort på min telefon och har inte så många bilder. Denna bild togs under pride 2008. Killarna är riktigt heta och singlar:) så tjejer och Killar om ni fick välja nån av oss, vem skulle ni vilja träffa som dejt.? Ligga med.? Eller bara ha hemma och titta på.? Det sista låter ju konstigt att bara titta på och inte röra men för dig som inte är singel skulle det vara bra. Nu ska jag sova lite på tåget:) hörs snart.

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Vem vill du ha.? Vet

  1. Emma says:

    Jag tror faktiskt fig, alla är heta, men eftersom jag vet mer om dig, och läser din blogg dagligen, så det skulle nog vara du, och så är du jävligt het..:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *