vi hade en bra kväll. Vi var först

vi hade en bra kväll. Vi var först på east sen Collage och hade skoj. Gick vidare till berns som hade premiär av ny klub en trappa ner. Det var mycket folk där och det var bra:) men vi hade inte latte kul efter ett tag så avslutade på café opera. Där var det sista kvällen för uteserveringen för i år så det firade med att cafet stängde kl 05 vilket dom aldrig gör stället stänger 3, men vi orkade inte stanna kvar. Tog en promenad från cafet till mc donalds vid odenplan där vi bor. På bilden står Robin, jag , Andreas och Alex:) snygga var vi på bilden. Fick oss många skratt ikväll och nyktra, eller nästan, drack bara ett glas champagne, 1 drink och 1 kola. Godnatt puss Puss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”vi hade en bra kväll. Vi var först”

  1. Hej Bobby 🙂 jag såg dig igår på Collage och när jag först såg dig så blev jag hmm åh var det där Bobby och sen ville jag säga hur gullig och bra din blogg är (och du), men sen kunde jag inte se dig mer så jag fick aldrig chansen att säga de fina orden till dig, hihi. Men jag tyckte ändå att du skulle få veta 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *