Vi pratade mycket sex och annat sko

Vi pratade mycket sex och annat skoj. Jag kanske inte ska avslöja vilka knep eller tricks jag lärde Martin haha. Vi skrattade mycket så jag piggnade till iallafall. Normalt borde jag sovit mina 3timmar på tåget men vi hade mycket att prata om. Martin är en riktigt god och härlig Göteborgare. Ska nog ta en drink med honom och flickvännen på lördag om jag inte är för upptagen med allt annat skoj. Checkar just in på Elite park avenue hotel. Mitt rum är jätte fint. Ska bara Lämna min väska och snygga till håret. Sen ska jag iväg på mitt första möte. Håll tummarna för mig alla läsare. Ut och njut av solen för i göteborg skiner solen massor. Kram

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”Vi pratade mycket sex och annat sko”

  1. åh du bor på det fina hotellet och nere på andra sidan har de ett träningsställe där ska jag utbilda mig till PT =)
    ha det superkul i blåsiga Göteborg hehe

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *