vilken sexig miss sweden. Efter att

vilken sexig miss sweden. Efter att jag sätt i parken med en vän till mig som behövde prata ut och lätta på sitt hjärta, vilket vi bägge behövde hehe. Vi pratade om allt som har med relationer och människans beteende, om varför vi gör vissa saker. Nu vill inte denna vän att jag ska säga vem han är men det är en riktigt fin kille. Efter lunch i parken på träffade jag Malou Hansson min vän som var fröken Sverige 2002 och igen så pratade vi relationer haha men jag är verkligen bra på det ämnet, speciellt när vänner behöver prata av sig. I mitt förra inlägg så kom inte texten med för att det vart nåt fel så lägger in texten sen när jag kommer hem. Ska träffa mirre nu för att träna lite kondition. Puss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 reaktioner på ”vilken sexig miss sweden. Efter att”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *