Vilken underbar dag vi haft i solen

Vilken underbar dag vi haft i solen jag Samuel och Mirza, Inte för att vi gjort så mycket utan mest låg i solen och vilade. Nu har jag varit på middag med en vän medans Mirza är hemma och sover ett tag till. Han kommer inte att bli glad för att jag lovade att äta middag med honom nu vid 22.30 men jag var så hungrig och ville göra min snygga vän sällskap. Ni som känner mig vet att jag inte kan sitta på restaurang utan att äta så det vart massa mat. Ska dricka en kaffe snart på mitt favoritställe och efter det ska jag till hotel för att hämta Mirza och sen ska vi på stan en stund. Kvällen börjar snart. Puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “Vilken underbar dag vi haft i solen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *