Lite info för alla som vill bli frisörer……glöm inte att söka!!! 

 

Sök till vår utbildning med kurstart 2009 27 juli endast ett fåtal platser kvar, vi tar ju endast emot 8 elever per termin så att varje elever verkligen får den utbildningen vi kan stolt stå för.
SÃ?K NU BOBBYS ACADEMY
Mer info finns även på :
http://www.studentum.se/Bobbys_Academy_Frisoerutbildning_9_maan_18869.htm

Kram kram Bobby!
 
 
 

0 tankar om “

  1. Sejla says:

    Hej Bobby !
    Jag heter sejla och är 18 år gammal . Jag är en glad och social människa jag älskar att umgås med folk och lära känna nya. Jag tar stundenten snart och jag tog en fel linje som inte passar mig och jag är väldigt besviken för att frisör är något jag alltid kommer gilla och jag brinner för det yrket. Jag kan mycket om klippning, fixa hår m.m jag har alltid varit den som klippt kompisarna. Jag skulle bli glad ifall du valde mig.
    Ha det bra! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *