wella showbout. Hej alla söndags söta

wella showbout. Hej alla söndags söta:) jag sitter nu på Coffe by george och äter min favorit sallad. Sallad borde heta Bobby och Lindas sallad eftersom vi ofta äter den här och special beställer den. Kolla in vilken jätte sallad med kyckling, räkor och fetaost. Om 2 timmar ska jag åka på kryssning med birka. Wella har en stor kryssning med visning och massa event ombord så jag ser verkligen framemot resan. Tänk er över några tusen frisörer på samma båt haha. Jag tar med mig Robin på kryssningen eftersom varken Linda, mirre, gabriella, Samer eller samuel ville följa med så tar jag med min uppsala vän Robin. Vi har alltid kul ihop. Kommer att skicka lite bilder från kryssningen.

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

0 tankar om “wella showbout. Hej alla söndags söta

  1. Ã?viksbo says:

    Hej! Jag måste bara säga att du har en jätte rolig blogg och du verkar vara en hel skön kille och bra vän 🙂 Jag har iallfall fått den bilden av dig. Fortsätt så!
    You rock!
    Hälsningar från Norrland!

  2. H. says:

    När kommer svaren från frågestunden föresten? skrev alldrig någon fråga, men läste va alla andra hade frågat.. längtar tills man får höra svaren, det ska bli spännande 😉 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *